Friday Favorites

#45 Friday Favorites

bali

Mijn favorieten van deze week! Ik praat over make up, sister tags, katten, Bali, receptjes en twitter! Kijk je mee?

Favo Foto:

favorite friday

Mijn zusje is mijn favoriete persoon op aarde en ik ben zo dankbaar voor onze bijzondere vriendschap. Ik kan echt niet zonder m’n zusje en ben het liefst elke dag met haar. Zouden jullie het leuk vinden om een video van ons samen te zien, wellicht een sister tag? Laat het me weten in de comments!

Favo Broodje:

Broodje met tapenade & kipfilet

Dit broodje is echt mijn favoriete broodje op het moment. Please try it! Recept? Die vind je hier!

Favo Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=U-V11w6q0Ss[/embedyt]

Ik ben zo ongelofelijk blij met mijn Kylie Cosmetics producten. Vooral met de Kyeshadow! Het is nu iedere ochtend een feestje om mezelf op te maken. Ik vind met name deze eyelook mooi, die Kylie eens op haar snap had geplaatst. Naturel smokey eyes!

Favo Katten momentje:

Friday Favorite

Hoog tijd dat mijn katten eens een écht goede vachtbehandeling kregen (ze verharen nogal). Ik ben met Mowgli naar The Cat Barber geweest, om eens flink wat haar weg te borstelen. Met Jacky durfde ik het niet zo goed omdat hij nog al snel bang is. Mowgli vindt alles prima. Op bovenstaande foto waren we pas op de helft, veel haar he?

Deze zaak is overigens echt een aanrader. Het zag er goed uit en de vrouw die ons hielp was heel vriendelijk. Ze legde me alles stap voor stap uit zodat ik het zelf bij Jacky kon gaan doen. Dus heb je een harige kat thuis? Go for it! (Dit is niet gesponsord, ben gewoon erg tevreden).

Favo  vooruitzicht:

Bali

Jaaaa over precies een week stap ik het vliegtuig weer in. Op naar de zon! Heerlijk om dit koude kikkerlandje weer te verlaten. Don’t get me wrong; ik vind Amsterdam geweldig en het zal altijd mijn thuisbasis zijn máár deze kou.. brrr.. Doe mij maar het zonnetje!

Favo bezigheidje:

Friday Favorites

Ik heb twitter aangemaakt! Ik zou het super super super leuk vinden als je me daar ook wilt gaan volgen. Ik moet het nog even onder de knie krijgen maar ik doe mijn best. Wil je me volgen? Dat kan hier!

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *