Friday Favorites

#44 Friday Favorites

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere de boeklancering van Jelmer de Boer, het nieuwe kookboek van Pauline én mijn tattoo die ein-de-lijk af is! Kijk je mee?

Favo Moment:

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Woensdag was het moment waar Jelmer zo lang naar toe heeft geleefd: zijn boeklancering! Zijn boek “Eet Taart Krijg Een Sixpack” ligt nu eindelijk in de (digitale) boekhandel. Je kunt op bovenstaande foto wel zien hoe trots ik op hem ben!

Favo Boek:

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Natuurlijk is zijn boek dan ook mijn favoriete boek van het jaar <3 Wil je meer weten over het boek en kans maken op een exemplaar? Zie dit artikel!

Lieve Jel, ik kan niet wachten tot je tweede boek uitkomt. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou!

 

Favo Tattoo:

Hollywood Mark

Hij is eindelijk af! Drie lange sessies maar het was het helemaal waard. Ik moet er alleen nog een goede foto van maken dus die houd je nog van me tegoed. Ik ben er zo onwijs blij mee!

Favo Post:

Feel Good Food

Ook het boek van Pauline kreeg ik deze week in de bus. Pauline heeft haar derde kookboek uitgebracht en deze is ook weer zo prachtig. Feel Good Food is een must als je van koken houdt! Pauline houdt van lekker eten en gelooft in verplicht zondigen. Alles draait om een goede balans in het leven en daar ben ik het mee eens. In Feel Good Food deelt Pauline de lekkerste recepten. Eten dat goed voor je is én waar je blij van wordt. Daar houd ik van. Ook dit boek ligt in de (digitale) boekhandel.

Favo Aankoop:

Açaí

In Rio heb ik twee weken lang elke dag ontbeten met een Açaí bowl. Açaí is een paars besje vol antioxidanten en vitamines dat enkel groeit aan palmbomen langs de oevers van de Amazone! Foodies over de hele wereld zijn al enkele jaren verslaafd aan de Açaíbes, in Brazilië zijn ze al eeuwen fan van açaí en serveert de bes in de vele fruitbars door heel de stad. Het is in Brazilië écht op elke hoek van de straat verkrijgbaar. Hier in Nederland is het wat moeilijker verkrijgbaar maar ik zag deze pot op Body & Fit staan en moest hem bestellen. Ik ga hem dit weekend proberen!

Favo Make-up:

img_6093

De laatste maanden is mijn liefde voor make-up zoveel groter geworden. Ik vind het onwijs leuk om iedere ochtend voor de spiegel te staan en mezelf mooi op te maken. Toen Kylie Jenner haar Kyshadow Pallet lanceerde, moest ik hem hebben. Helaas was hij weken lang uitverkocht.. Het leek mission imposibble maar ik heb hem toch weten te bemachtigen. Hij is zó fijn, zo gepigmenteerd en hij blijft lang zitten. Naast de Kyshadow heb ik ook de Candy K, Exposed en de Ginger lipkit besteld.

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *