Friday Favorites

#41 Sunday Favorites

Adidas

Mijn favorieten van deze week! Donuts, cadeautjes van Adidas & Bose, een diner van Bertazzoni én aftellen naar mijn volgend avontuur. Lees en kijk je mee?

Favo Snack:

Tasty donuts

Niks overtreft de donuts die ik heb gegeten in New York bij Dough natuurlijk, máár deze zijn ook heel lekker en verkrijgbaar in Nederland. Donuts van de Tasty Donuts & Coffee op de reguliersbreestraat in Amsterdam. Ik moest en zou ze proberen natuurlijk. YUM!

Favo Publicatie:

Healthy & Fit

Ik sta in de Healthy & Fit Magazine van Body & Fit. Hoe leuk! Heb jij me al gespot?

Favo Diner:

vegan

Lekker, voedzaam, kleurrijk, mooi, gezond én vegan. Ik ging eten bij Chantal samen met Denise en zij maakten dit heerlijk vegan maaltje voor ons. Genieten!

Favo Cadeau:

img_9658

Yes, ik houd zo van cadeautjes! Van Adidas en Bose kreeg ik dit mooie vest en koptelefoon toegestuurd. De Z.N.E. Hoodie, een naam die staat voor Zero Negative Energy, ervaar je het “in the Zone” moment en kan je je perfect voorbereiden op welke prestatie dan ook. De over-sized capuchon van deze hoodie zorgt voor warmte en optimale focus door zicht en geluid van buitenaf te blokkeren. Daarbij is deze hoodie perfect om een koptelefoon onder de capuchon te dragen om de concentratie te versterken. Perfect combinatie dus!

Favo Aankoop:

rio de janeiro

Ik kan zo naar een vakantie toeleven, heerlijk vind ik dat. Weken van te voren uitzoeken wat er allemaal op de plek van locatie te doen / te zien / te eten is. I love it. Ik heb dit keer ook maar even de lonely planet gekocht voor nog meer tips. Nog een week en daar gaan we! Terug naar mijn roots <3

Favo Ontbijt:

schermafbeelding-2016-09-11-om-16-32-59

De pannenkoeken van Mook Pancakes zijn echt the bomb! Zo f*cking lekker – ik weet even geen betere omschrijving. Met name “The Mancake” met cheddar cheese, bacon & caramalized onions.. Het water loopt me weer in de mond.

Favo Uitnodiging:

BertazzoniBertazzoniBertazzoniBertazzoniBertazzoni BertazzoniBertazzoni

Ik was uitgenodigd voor de exclusieve launch event van Bertazzoni. Bertazzoni een Italiaanse producent van luxe design-ovens en -fornuizen is! De familie Bertazonni is hiervoor naar Nederland gevlogen, het was zo leuk om deze familie samen te zien vertellen over hen familiebedrijf. We hebben ook zo lekker gegeten. De foto’s zeggen genoeg.

Favo Terras:

Girassol

Gisteren was het weer zulk lekker weer. Wat hebben we geluk met deze nazomer! GENIETEN! En dat deden we zeker, op het terras van Restaurant Girassol met een wijntje <3

Wat is jouw Sunday Favorite?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *