Friday Favorites

#40 Friday Favorites

spaghetteria

Mijn favorieten van deze week! Ik ben eindelijk weer eens naar de kapper geweest, was uitgenodigd voor een sneak preview diner bij de nieuwe SNCKBR in West én Body & Fit maakt me blij met mijn favoriete eiwitreep! Lees en kijk je mee?

Favo Ontbijt:

Ik houd echt van gepocheerde eitjes met zalm en hollandaise saus.. Echt – je kan me er voor wakker maken! Een van mijn favoriete gerechten denk ik wel.

Favo Challenge:

JuiceBrothers

Cause I’m all about that balance. De komende weken wil ik weer wat meer focus leggen op mijn groente/fruit inname. De ene dag gaat het heel goed en de andere dag eet ik bijvoorbeeld helemaal geen fruit. Daar wil ik de komende tijd weer even streng op letten en daar kunnen deze sapjes van JuiceBrothers goed bij helpen!

Favo Opening:

Yessss! Mijn favoriete pasta restaurant zit nu ook in oost. I love it! Spaghetteria heeft echt de lekkerste pasta’s. Ben er deze week gelijk twee keer gaan eten… Zo lekker!

Favo Verandering:

Yayyy ik ben eindelijk weer eens naar de kapper gegaan. Was al maanden niet meer geweest.. oeps! Kijk eens wat een verschil! Heerlijk een nieuw kapsel. Nu zorgen dat ik over twee maanden weer netjes terug ga.

Favo Eiwitreep:

Clean Protein Bar

The face you maken when Body & Fit shop sends you a Protein Bar in your favorite flavor! Chocolade pindakaas. Zo f*cking lekker!

Favo Optreden:

2016 MTV Video Music Awards - Show

Wauw, heb je de Medley van Beyonce gezien op de MTV awards? Een optreden van een dik kwartier met nummers als Hold Up, Sorry en Formation. Zo awesome! Hoe kan je nou zo mooi zingen en ondertussen ook zo dansen? Ik vind het echt mega knap. Het optreden kan je hier terug kijken! Ik krijg er dus serieus kippenvel van. Zo goed!

Favo Taart:

Zo, dit was lekker! Jelmer de Boer had weer eens een taart gemaakt want zijn boek “Eet Taart Krijg Een Sixpack” komt bijna uit. De komende periode staat er dus veel taart op het menu. Vind ik geen probleem. Zie hier: de onderkinderbuenotaart.

Favo Diner:

SNCKBR

Ik was woensdag uitgenodigd bij de SNCKBR preview diner op de Kinkerstraat. Jaja, er komt een tweede SNCKBR in Amsterdam! Hij is aanstaande woensdag open maar ik heb er deze week dus al mogen eten.. Het was echt zo lekker. Ik kom zeker terug. Gezond uit eten gaan, love it!

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *