Friday Favorites

#4 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week!

Favoriete schoenen

IMG_0901

Deze schoenen voor in de gym zijn echt fantastisch! Deze hele week mee gesport. Ze zitten echt zó comfortabel ! Ik heb er al een review over geschreven en deze kun je hier terug lezen.

Favoriete foto

Dit was de ‘its a wrap’-foto van de shoot dat we deden voor Free A Girl met L’oreal. We waren allemaal zo mooi!! Helemaal in jurkjes en vol in de make-up. Pretty girls! Kan niet wachten tot de campagne van start gaat!

Favoriete DoorMeal

DoorMealDoormeal

De bbq chicken.. man die is lekker! Maar eigenlijk vind ik die van vandaag (Flaming Flautas) ook onwijs lekker – ik kan niet kiezen! Beide mijn favoriet!

Favoriete nummer

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=_kqQDCxRCzM[/embedyt]

No shame! Haha ;) Mijn zusje is echt #1 One direction fan! Ze vliegt dit weekend naar Londen om ze voor de tweede keer live te zien. Ze is de laatste tijd veel thuis hier en dan wordt One Direction plat gedraaid. En ja.. als je iets vaak hoort ga je het automatisch ook leuk vinden. Ik betrap mezelf er op dat ik het nu ook op zet als zij er niet is.. oh oh oh..

Favo momentje

FullSizeRender

Toen ik in slaap viel met Mowgli in m’n armen en twee uur later wakker werd en hij nog steeds in mijn armen lag. Zo onwijs lief!!!

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *