Friday Favorites

#4 Body & Fit favorites

BodyFit_samen (1)

Body & Fit lanceert vaak nieuwe producten en ik ben een bofkont dat ik deze als eerste mag proberen. Benieuwd naar mijn Body & Fit Favorites van deze maand?

Body & FitEet Taart Krijg Een Sixpack

Natuurlijk hoort Jelmer’s boek in dit rijtje thuis! Zijn boek Eet Taart Krijg Een Sixpack is namelijk nu óók te koop bij de Body & Fit. In zijn boek vertelt Jelmer je dat je niet hoeft te detoxen of suikervrij hoeft te eten om die gewilde sixpack te krijgen. In hapklare hoofdstukken vertelt Jelmer je hoe je lichaam nou écht werkt en hoe je die sixpack krijgt, óók als je taart eet die je volpropt met Milkarepen. Van het lezen van het boek krijg je al een sixpack want Jelmer schrijft hilarisch!

Body & Fit

Smart Chocoladeletter

Ik zie steeds meer supermarkten die chocolade verkopen met zoetstof. Geniaal! En met sinterklaas in het vooruitzicht is het ontzettend slim om ook letters te verkopen met zoetstof. Body & Fit heeft twee chocoladeletters ontwikkeld, puur én melk, gezoet met stevia. Awesome.

Body & FitCountry Grill

Ik schreef zojuist nog een artikel over hoe je gemakkelijker meer groente kunt eten. Dit is eigenlijk ook een dikke tip! Zoals ik al zei in dat artikel: easy does it. Een hele zak (ja 1 kilo!) voorgesneden groente die al gegrild zijn. Dat is handig! Ideaal om Country Grill op voorraad te hebben natuurlijk en dat voor maar 5 euro!

Body & FitBosvruchten mix

Thuis heb ik standaard bevroren groente of fruit in de vriezer liggen. Bevroren vruchten zijn bijvoorbeeld ideaal voor in smoothies of in je havermout of kwark/yoghurt. Ook hier zit weer een kilo in en dat voor nog geen 6 euro. Nice!

sweet-patato-groente-mixSweet Potato 

Wie houdt hier naar niet van? Zoete aardappel kun je in vele gerechten gebruiken maar ik vind het dus altijd zo een pokkewerk om ze te schillen én te snijden. Dit is voor mij dus ideaal om in de vriezer te hebben. Ook deze zak van 1 kilo is een koopje, namelijk maar ¢4,25. Tip: Maak er bijvoorbeeld deze heerlijke zoete aardappel salade met geitenkaas van óf dit zoete aardappel boerenkool garnalen pannetje!

Heb jij een van deze producten al geprobeerd of ga je die proberen?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *