Friday Favorites

#39 Friday Favorites

Triumph

Mijn favorieten van deze week! Met foto’s van mijn vakantie in Malaga, mijn favoriete sportbeha én mijn nieuwe sieraden van At Aloha. Lees en kijk je mee?

Favo chill spot:

Malaga

Gisteren nog in het zwembad in Malaga en vandaag weer terug in Amsterdam maar gelukkig is het hier ook prachtig weer. Heerlijk dit temperatuurtje! Eindelijk weer zomer in Nederland! Kettinkje is overigens van At Aloha. Vertel ik zo meer over!

Favo sport item:

Triumph

Heb je mijn review al gelezen over deze super fijne sportbeha? Het is echt mijn favoriete sportbeha op het moment. Zit super chill, doet zijn werk en oogt ook nog eens leuk. De volledige review vind je hier!

Favo Ontbijt:

MalagaMalaga

Dit was ons ontbijt in Castillo De Monda. De lekkerste croissants ooit. YUM!

Favo sieraden:

IMG_0139At Aloha

Zie hier mijn nieuwe sieraden van At Aloha! Naast het ketting maantje, heb ik ook een super leuk enkelbandje (rechtsboven), een wave oorbel en een palm tree kettinkje gekregen. Wave oorbelletje past helemaal bij mijn wave tattoo op mijn enkel. Cute toch? Ik vind de quote ook super leuk die ze meesturen: I like the smell of the ocean, the touch of waves, the taste of berries, the sight of palm trees, the sound of laughter and the feeling of being fully alive. Heerlijk!

Favo Boek:

Harry Potter and the Cursed Child (thumb)

Ik houd van Harry Potter! Heb alle boeken gelezen en alle films gezien. Dat dit boek uit zou komen was voor mij dan ook fan-tas-tisch nieuws. Heb het boek bewaard voor mijn vakantie in Malaga (was een uitdaging) en heb hem gisteren uitgelezen. Kippenvel. Zo heerlijk om weer een nieuw Harry Potter verhaal te lezen! Ik zat er zo lekker in. Hoop echt dat dit ook verfilmd wordt. Zou zoooo leuk zijn. Wie heeft hem ook al gelezen?

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *