Friday Favorites

#38 Friday Favorites

de parade

Mijn favorieten van deze week! Mijn nieuwe badpak verslaving, dansjes doen op Gaasper Pleasure en overmorgen naar MALAGA! Lees je mee?

Favo Vooruitzicht:

Bali

Zondag even deze foto namaken in Malaga. ZIN IN!

Favo Feestjes:

FullSizeRender-4FullSizeRender-6

Vorig weekend was ik met Roos naar Gaasper pleasure waar haar vriend moest draaien. Wat was het leuk!! Vroeger ging ik best vaak naar dit soort feesten toe, nu bijna nooit. Was even vergeten hoe leuk het eigenlijk is! En gisteren zijn we ook nog even langs geweest bij de Parade, waar we deze heerlijke wild zwijnburger met truffelfriet hebben gegeten. Ben jij daar ook al geweest?

Favo Etentje:

Riva

Woensdag heerlijk op het terras gezeten bij Riva. Als je er nog nooit bent geweest, ga er heen! Echt wel het mooiste terras van Amsterdam als je het mij vraagt. Dikke vette aanrader!

Favo Badpak:

mooiste badpakken

Jaja, deze gaat zeker mijn koffer in! Kan niet wachten om hem aan te doen volgende week in Malaga. Ik heb er een nieuwe verslaving bij denk ik. I ♥ badpakken! Dit artikel al gelezen waarin ik de mooiste badpakken voor jou heb geselecteerd?

Favo Borrel:

IMG_4542

Het weekend inluiden bij Stork met wijn & oesters. Bij Stork is het nu elke vrijdag oester happy hour. Aangezien Stork om de hoek is van mijn werk, is het heel verleidelijk om hier elke vrijdag een drankje te doen!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Fijn weekend!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *