Friday Favorites

#37 Sunday Favorites

Gaypride

Mijn favorieten van deze week! Uitgenodigd om te gaan lunchen met Donna Hay, een te gekke Gay Pride thanks to Philips en verblijven in een kasteel in Malaga! Lees je mee?

Favo Uitnodiging:

el castillo de mondael castillo de monda

Jel en ik zijn uitgenodigd om een aantal nachten in dit super mooie kasteel in Monda te verblijven. Het kasteel heet: Castillo De Monda. Monda is eigenlijk een heel schattig dorpje in de provincie Malaga. Ik heb al wat research gedaan en ik kan nu al niet wachten. Nog maar twee weekjes!

#2 Favo Uitnoding:

Donna Hay

Half September verschijnt het nieuwe boek van Donna Hay. Mocht je me al een tijdje volgen, dan weet je waarschijnlijk dat Donna Hay een grote inspiratiebron voor mij is. De kookboeken van Donna Hay zijn mijn favoriete kookboeken. Niet alleen is ze heel creatief met eten en zijn al haar gerechten héérlijk, maar ook haar presentatie ervan en de fotografie vind ik geweldig!

Voor de lancering van haar nieuwe kookboek, komt Donna herself naar Nederland! Ik ben uitgenodigd om haar te ontmoeten tijdens een exclusieve lunch, waar we gaan genieten van haar gerechten uit haar nieuwe boek. YAY!

Favo Feestje:

Gaypride Gaypride

GAY PRIDE! Wat is het toch enorm leuk om Gay Pride te vieren vanaf een boot. Dit was mijn tweede keer! Vorig jaar zat ik op de Girls Love 2 Travel boot, dit jaar op de Philips boot. Samen met een aantal Philips medewerkers en andere bloggers hebben we er een heel mooi feestje van gemaakt. Vanaf nu wil ik elk jaar Gay Pride vieren op een boot. Hebben jullie Gay Pride gevierd dit jaar?

Favo Tas:

Skinnydip_Hyper_Hannah_Bag_1_204f7a2a-f5a0-4ee4-be5a-8adb91bb7690_1024x1024

 

Kijk nou hoe awesome dit tasje is! Gescoord bij de Topshop, van de Skinny Dip collectie. Ik vind hem zo gaaf!

Favo Recept:

gebakken perziken met kwark

Ik eet het nog steeds dagelijks, kwark of yoghurt met gebakken perzik. Dit keer eens geprobeerd met pecannoten in plaats van amandelen en dat is ook echt een aanrader! Het recept voor dit schaaltje hemels vind je hier.

Favo Make-up:

Mac taupe

Ik zocht een kleur lippenstift, eentje die leek op die van een specifieke Snapchat filter. Op Snapchat vroeg ik jullie hulp. Thanks voor de tips want ik heb hem gevonden! Het is de Mac lippenstift met de naam Taupe. I love it!

Wat is jouw Sunday Favorite?
Geniet van je zondag!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *