Friday Favorites

#36 Friday Favorites

Restaurant Girasol

Restaurant Girasol

Mijn favorieten van deze week! Ik hang onwijs groot in de Bijenkorf, heb een heerlijke lunch gehad bij Restaurant Girossol én ben een boek over haaien rijker. Lees je mee?

Favo Winkel:

FRVR

Ja, daar hangen we dan! In de Bijenkorf in Rotterdam met FRVR. Ik ben zo trots! Als je in de Bijenkorf bent in Rotterdam, maak je dan even een selfie/snapchat? Ik heb de eerste faceswaps al ontvangen ;)

Favo Lunch:

Restaurant GirassolRestaurant Girassol Restaurant Girassol

Alleen door het interieur al.. Prachtig! Dit pareltje zit aan de Amstel en is het oudste Portugese restaurant van Nederland. Ik fiets er regelmatig langs en maandag besloten mijn zusje en ik hier te lunchen. We hebben écht heerlijk gegeten. Dikke vette aanrader! Restaurant Girassol dus, ga er heen.

Favo Boek:

Smart about sharks

Ook al is mijn ♥ nu bijna 10 duizend km van mij vandaan, weet hij me alsnog te verrassen. Ik ben gek op haaien en één van mijn dromen is dan ook om met haaien te duiken. Dit mooie boek kreeg ik cadeau. LIEF!

Favo Filmpje:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=OkSk9udxzts[/embedyt]

En nu we het toch over ♥ hebben.. Hebben jullie zijn meesterwerkje gezien?  The Big Five in een minuut. Hij had nog nooit The Big Five gezien terwijl hij er al wel vijf volle safaridagen in zijn leven op heeft zitten, dus probeerde hij het voor de zesde keer en dat is gelukt. Zie video.

Favo Moment:

Stork

Visrestaurant Stork ligt om de hoek van mijn werk én vrijdag zijn de oesters er nu €1,50 per stuk. Yay! Daar moesten Roos en ik natuurlijk gebruik van maken. Vanmiddag weer Roos? ;)

Wat is jouw Favorite Friday?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *