Friday Favorites

#35 Friday Favorites

bday

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere mijn verjaardag, heerlijk eten bij Hangar en het lekkerste recept EVER. Lees je mee?

Favo Moment:

bday

Jaaa, ik was zaterdag jarig en ben 24 geworden. Ik heb zo een geluk gehad met het weer! Eindelijk zomer in Nederland. We hebben heerlijk gebarbecued en heb er volop van genoten. Ik heb echt een super leuke verjaardag gehad <3 Thanks voor de felicitaties!

Favo Vooruitzicht:

Disney

Niet die van mij, maar die van mijn zusje! Ik ben uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de halve marathon in Parijs eind september. “Helaas” zit ik dan in Rio de Janeiro en kan ik niet aanwezig zijn. Gelukkig mag mijn zusje in mijn plaats en dat vind ik écht super leuk. Zo is Healthyfans er toch nog een beetje bij en kan ik jullie verslag doen vanuit Rio!

Favo Hairdo:

vlecht

Chantal kwam vrijdag langs op werk en ik heb dan eindelijk baby Aimée ontmoet. ZO LIEF! Onwijs mooi en bijzonder om het nieuwe gezinnetje zo samen te zien. Ook kwam Chantal even mijn haar doen. Mooi he?! Ik wou dat ik dit zelf kon doen!

Favo Recept:

Poke bowl

Ik heb het al een paar keer gezegd maar ik doe het lekker nog een keer. Ja, poke wordt echt de nieuwe food trend. Het is zo onwijs lekker en ik kan niet wachten tot het eerste poke tentje opent in Nederland. Denk dat het nog wel even duurt helaas.. Wel kun je het alvast zelf maken en zelf ervaren hoe onwijs lekker het is. Het recept heb ik eergisteren met je gedeeld en vind je hier. ENJOY!

Favo Foodpost:

Optimel

Als blogger krijg ik vaak pakketjes opgestuurd en dat vind ik geweldig! Deze week kwam Optimel zelfs persoonlijk wat langs brengen! Mamelijk de twee nieuwe varianten Griekse stijl drinkyoghurt: vijg en honing & walnoot smaak. Het bevat 0% vet en geen toegevoegde suikers, maar het is wel lekker romig en fris van smaak. Ik kon het niet laten om er gelijk mee te ontbijten! Hier ontbijt ik overigens nu al twee weken lang elke dag mee. Zo lekker gebakken fruit!

Favo Etentje:

Hangar

Noord wordt echt steeds leuker. Ik ging van de week eten met Noeska & Daisy bij Hangar, nog geen 5 minuten van mijn werk. Wat een top locatie! Het voelde even alsof ik op vakantie was. Helaas heb ik geen betere foto maar we hebben heerlijk buiten op het terras gezeten, aan het water. Het eten was overigens ook heel lekker. Ik zie mezelf hier al vaker zitten. Ik ben fan!

Favo Idee:

Wanderlustgoals

Jelmer & ik hebben een lijstje gemaakt met activiteiten én de plekken waar we dat willen doen. Dit hebben we opgeschreven in een boek en hopen we allemaal allemaal waar te maken. Het zijn meer dan 50 activiteiten in verschillende landen dus ik ben heel benieuwd! Ik vind het echt een super leuk idee om dit in een boek op te schrijven en foto’s + data bij toe te voegen wanneer we het hebben “voltooid”. Tot nu toe hebben we er al twee kunnen afvinken: Burgers eten in New York & Snapchatten op de Chinese muur. We hebben nog vier reisjes op de planning staan dit jaar dus we kunnen zeker nog wel wat afvinken de komende tijd!

Nu al mijn Favo Boek:

Eet Taart Krijg Een Sixpack

Nu we het toch over boeken hebben. Jelmer zijn boek komt bijna uit en ik ben zo trots!!! Je kunt hem nu al pre-orderen, zodat jij hem als eerste ontvangt. Heb ik natuurlijk al gedaan, nu jij nog!

Wat is jouw Favorite Friday?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

  1. Hoihoi ik lees deze post nu pas maar er is een poke tentje geopend in Rotterdam! Het heet Pokébowl! Misschien wist je het inmiddels al maar misschien ook niet…

    Liefs,

    Leena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *