Friday Favorites

#34 Friday Favorites

G's

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere brunchen op de G’s Brunch Boat, een heerlijk recept voor een pasta vol Daily’s, mijn nieuwe tattoo en mijn F*CK FITGIRLS artikel die is ontploft. Lees je mee?

Favo Drankje:

G's

Woensdag was ik uitgenodigd op de G’s Brunch Boat. Ken je G’s al? Ik ben er al een aantal keer geweest om er te lunchen. Ik ben vooral fan van de Chicken & waffels die ze daar serveren. Toen ik de uitnodiging kreeg om te komen brunchen op de boot, zei ik natuurlijk geen nee. Heerlijke hapjes maar vooral veel Gin Tonic. GENIETEN!

Favo Foto:

Sorry als ik jullie ermee spam maar ik ben ontzettend blij mee dit kunstwerkje op mijn been. Ik kan niet wachten tot hij helemaal af is. LOVE IT! En het is ook zo verslavend. Ik ben stiekem al aan het nadenken over mijn volgende…

Favo Artikel:

Orthorexia

Mijn eigen artikel en je kunt hem hier terug lezen. Ik ben zo blij dat ik meer dan 10.000 mensen bereikt heb met dit artikel. Ik wil hier namelijk écht verandering in gaan brengen en dat ga ik ook doen. Zo fijn om al jullie reacties te lezen. Jullie zijn allemaal toppers! Motiveert mij alleen maar nóg meer.

Favo Body & Fit Product:

Pasta’s gemaakt van alleen maar groenten. WHUT??

Ik kreeg deze pasta’s opgestuurd van Body & Fit om uit te proberen. Rode linzen pasta, zwarte bonen pasta, kikkererwten pasta en mungboon pasta. Ik ben gelijk de keuken ingedoken om te testen en de rode linzen pasta is in ieder geval goed gekeurd! Het recept vind je hier.

Favo planning dit weekend:A Day at the Park

Zaterdag (morgen) ben ik te vinden op A Day At The Park, waar DoorMeal ook staat met de DoorMeal Food Truck. Hoe awesome is dat?! Ik heb er onwijs veel zin in! Mocht je me tegenkomen, zeg dan vooral even hoi! Daarbij ben ik zondag ook nog eens jarig dus dubbel feest dit weekend!

Zie ik jou morgen op A Day At The Park?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

12 Comments Add New Comment

 1. Jou tatoo!!
  Zo mooi!
  Daarom wil ik “fitter” worden. Ik wil zooo graag een tatoo op mijn been, maar ik heb zn lelijke benen. Denk: overgewicht + een eigen hotel en restaurant hebben. Is echt niet goed voor mooie benen….

  Jou artikel vond ik trouwens heel goed! Ik volg een paar healtblogs, maar ik volg jou al langer, net als fitbeauty. Zolang bloggers zichzelf zijn vind ik het leukste. Dus ga zo door!!!

  Liefs Maris

  1. Waar een wil is, is een weg natuurlijk! Ben je al bezig met ‘fitter’ worden?

   Mooie beloning overigens, een tattoo op je been!! :D

   En thanks lieve Maris! Lief dat je een reactie achterlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *