Friday Favorites

#32 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Meer over The Daily Essentials, de lekkerste pannenkoeken, een nieuwe tattoo (JA, ik ga het doen!!!) en dit weekend op naar China! Lees je mee?

Favo recept:

Ricotta pancakes

Stipt op 1 deze Ricotta Pancakes. Ik ben echt helemaal gek op deze pannenkoeken en kan hier van blijven eten. Heb jij wel eens ricotta pannenkoeken gehad?

Favo vooruitzichten:

Hong Kong

ZONDAG NAAR CHINA! Ik kan echt niet wachten. Helaas lig ik nu nog ziek op bed, zo balen.. Ik hoop heel erg dat ik zondag weer helemaal de oude ben. Duim je voor me?

Daarnaast ben ik deze week ook weer even langs geweest bij Hollywood Mark. Ik wil al jaren een specifieke tattoo maar ik durf hem niet te zetten omdat deze redelijk groot word. Ik heb mijn angsten aan de kant gezet en wil er nu toch voor gaan. Dan Selleck (tattoo artist) heeft iets super vets voor mij geschetst en ik kan echt niet wachten. Dit wordt zó gaaf. Over twee weken beginnen met het laten zetten. Dat wordt flink een aantal uur op de pijnbank. Zoveel zin in!!!! To be continued!

Favo artikel:

Daily essentials

Heb je mijn artikel al gelezen over The Daily Essentials? Nee? Even snel doen dan hoor! Thanks to Saraï ben ik nu nog bewuster bezig met mijn voeding en ik zou willen dat meer mensen dat zouden doen.

Favo Mowgli Foto:

Mowgli

Geen uitleg nodig <3

Favo Body & Fit Product:

Smart Pasta

Ik wilde dit al tijden proberen maar het kwam er steeds niet van: Smart Pasta. Dit is pasta met belachelijk weinig calorieën. Hoe zou dat nou smaken? Maar 1 manier om daar achter te komen. Ik heb er een bizar lekkere pastasaus bij gemaakt en heb echt zitten smullen. Dit is echt een aanrader! Het recept voor de pasta die ik ermee heb gemaakt, vind je hier.

Favo win-actie:

Nãkd

Spannend.. Echt meer dan 300 reacties, je kan wel begrijpen dat een winnaar uitkiezen wel heel moeilijk was. Bijna onmogelijk! Heb alle reacties stuk voor stuk gelezen en heb de winnaar gekozen: Nienke Schouten! Gefeliciteerd! Ik hoop dat ik je blij hebt gemaakt met deze win-actie. Stuur je me gauw een mailtje?

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *