Friday Favorites

#31 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Nog meer vega(n) eten, een nieuw huis & een toffe win-actie! Lees je mee?

Favo recept:

Pulled Beef Taco's

Pulled Beef is echt HEAVEN. Zo f*cking lekker. Ik houd er echt van. Ik moest het daarom ook in taco’s proberen en dat was meer dan geslaagd. Mmmm.. Het recept vind je hier!

Favo vooruitzicht:

Schermafbeelding 2016-06-16 om 23.11.04

Of eigenlijk vooruitzichten! Ik heb gister een nieuwe pagina toegevoegd aan mijn website: Travel Agenda. Hier kun je mijn reis agenda van 2016 bekijken en mijn avonturen lezen (als je op het doorgestreepte klikt). Ik wil hier meer mee doen, daarover later meer. To be continued.

Favo ontdekking:

Salade met falafel & pompoenhummus

Begin van de week gaf Sarai Pannenkoek een hele mooie presentatie op het werk. Een presentatie over de visie van voeding binnen Changing Life. Dit heeft mij zo aan het denken gezet. Natuurlijk ben ik altijd al bewust met mijn voeding om gegaan maar dit gaf weer even een boost. Ook om wat meer plantaardig te eten ipv alleen maar vlees. Ik zal jullie er later meer over vertellen maar voor nu: geniet van dit receptje!

Favo Alpro Ontbijt:

alpro ontbijt

Van alle bloggers die meededen met de Alpro Challenge vond ik mijn ontbijt toch wel het best. Benieuwd naar het ontbijt van Annemerel, Fannetiek, FitwithMarit, WorkThatEs, Foodness en DearGoodMorning? Deze vind je hier. Ik ben benieuwd welk ontbijt jouw het lekkerst lijkt! Laat je me het weten?

Favo win-actie:

Nãkd

Doe je nog niet mee met deze leuke win-actie? Je hebt nog even om mee te doen, no worries! Ik maak in mijn volgende Friday Favorites de winnaar bekend. Succes!

Favo nieuws:

Yayyyy ik heb een nieuw huis! Oke, het is tijdelijk maar het komt eigenlijk heel perfect uit. De ouders van een vriendinnetje van mij wonen nu voor drie maanden in Spanje waardoor hun huis in Amsterdam leeg staat. Ze willen liever dat er natuurlijk iemand in zit voor zo een lange tijd. Wil ik wel doen! Een heel huis voor mezelf, inclusief grote tuin? Yes! Nu woon ik voor drie maanden in Amsterdam Oost. En daarna? Daarna ga ik lekker op vakantie, of eigenlijk op meerdere vakanties. Dus dat komt mooi uit!

Favo Muppet:

Anouk

Deze muppet naast me ging gisteren voor me koken in mijn nieuwe huis. Ik ben niet helemaal lekker (lees: weer keelontsteking) dus Anouk ging voor me koken. LIEF! En vooral heel lekker: truffel risotto <3

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

7 Comments Add New Comment

  1. Wat fijn dat je een huis voor 3 maanden hebt gevonden. Daarna weer heerlijk reizen. Ik zie dat je heel veel moois op de planning hebt staan.

    Geniet er lekker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *