Friday Favorites

#30 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Vegan eten, festivalletjes & de trip van het jaar geboekt. Het leven is zo fijn ♥ Lees je mee?

Favo recept:

zomerse salade

Ik eet echt bijna nooit vega en al helemaal nooit vegan maar dit was wel echt heel lekker. Lekker veel groente en dus heel voedzaam. Wellicht vaker lunch plannen maken met Denise! Recept vind je hier!

Favo vooruitzicht:

RIo de Janeiro

We blijven maar boeken zeg! Twee weken terug China geboekt, waar we over 2.5 week heen gaan. Zoveel zin in! En vorig weekend konden we het weer niet laten..  Deze trip wordt wel héél speciaal en zelfs romantisch als je kijkt naar de bestemming: Amsterdam – Venetië – Rio de Janeiro – Casablanca – Parijs.

Ik ben geboren in Rio de Janeiro en mijn moeder is ook vol Braziliaans. Ik heb er veel familie wonen. Ik kan dus echt niet wachten. Zoveel zin in! Maar… eerst Beijing & Hong Kong!

Favo Body & Fit bestelling:

Protein Nuggets

High Protein Nuggets van de Body & Fit op basis van plantaardig- en melkeiwit. Dus geen vlees en eén Protein Nugget bevat al 5 gram eiwit aangevuld met voedingsvezels, ijzer en vitamine B12. Vind ik dus helemaal mooi. Heel benieuwd naar dit product en ik vind het dus echt heel lekker. Het ziet eruit en smaakt ook echt naar kip maar dat is het dus niet. En lekker veel eiwit. Deze ga ik vaker bestellen!

Favo date:

Taste of Amsterdam

Met deze puppy naar Taste of Amsterdam, waar DoorMeal ook stond met de DoorMeal Food Truck. Hoe awesome is dat?! En dit is zeker niet het laatste festival waar ze staan deze zomer. Ik kan niet wachten!

Favo Festival:

Open Air

Naast Taste of Amsterdam ben ik dit weekend ook nog last minute naar Open Air gegaan. LEUK! Was mijn eerste keer AOA en ik vond het geweldig. Lang geleden dat ik op een festival stond. Heerlijk los gaan!

Favo b-day:

Mijn lieve kleine zusje is niet meer zo heel klein. Ze is zelfs een kop groter dan ik en nu ook nog eens 17 jaar oud. Ik kan me nog goed herinneren dat ze nog een kleine muppet was. Tijd gaat zo snel voorbij! Dankbaar dat zij in mijn leven is. Niet alleen m’n kleine zusje maar ook mijn beste vriendin.

Favo ijsje:

Frozz

FROZZ is weer terug! En op een super locatie: de Kalverstraat! Gisteren zijn we (mijn zusje en ik) gaan winkelen en we konden het natuurlijk niet laten om een Frozz ijsje te nemen. Zo lekker!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

10 Comments Add New Comment

  1. toffe reizen! hoelang blijf je in die steden? en hoe hebben jij en jelmer dat geregeld met jullie werk dat jullie zoveel weg kunnen?

    1. In rio blijven we twee weken, de rest van de steden een aantal dagen. In totaal iets meer dan drie weken! En met werk heb ik gewoon vakantiedagen en kan ik ook daar op locatie werken!

  2. Wat een gave reizen hebben jullie in het vooruitzicht zeg!

    Mijn friday favourite is de Rituals Karma lijn. Geen eten, geen date, geen vooruitzicht maar gewoon een douchegel .. hahaha

    1. Heerlijk! Ik houd echt van RItuals, toevallig gisteren weer wat aankopen daar gedaan. Zo een fijne winkel met heerlijke producten. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *