Friday Favorites

#3 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week!

Favoriete product

IMG_0724

Dit product is gewoon geniaal. Deze week echt heerlijke eiwit omeletten kunnen eten. Echt een gat in de markt dus zo blij dat dit er nu is. Thanks Body & Fit!

Favoriete gerecht

Snelle groene curry

Dat was zeker dit gerecht!!! Dit at ik samen met een van mijn beste vriendinnetjes. Zij maakte het voor mij en ik schreef het recept snel op want oh wat was dit lekker. Recept komt snel online.

Favoriete moment

achtergrond 2

Natuurlijk het bereiken van 50k op Instagram!!! Zo ongelofelijk leuk! Ik schreef er een blog over met nog meer geweldige foto’s die Joyce Bongers allemaal heeft gemaakt!

Favoriete snack

Oh My God!!! Dit moet je echt proberen. Voorheen was ik altijd zo dol op de karamel-zeezout variant van Tony’s Chocolonely maar deze smaak overtreft echt alles. Ik ben er speciaal voor naar Marqt gefietst, terwijl het regende, maar moest en zou hem proberen die avond. I love it!! Popcorn discodip!

Favoriete workout

IMG_2452

Trainen met deze toppers (Daphne & Anne)! Zo fijn dat zij mijn collega’s zijn. Vind het soms echt fijn om alleen te trainen maar af en toe samen trainen is ook echt heerlijk!

Favoriete meeting:

VOLT Amsterdam

Etentje met Francien en Joyce bij Volt Amsterdam. Mmmm, doe maar nog zo een meeting aub!

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

 1. Hoi Jenny,

  Ik volg je al een tijdje en het is natuurlijk overduidelijk dat je gek bent op Body&fit shop. Bovendien ben je volgens mij net zo dol op hun smartbars als ik.

  Nu had ik dus een ingeving, onder het genot van een smartbar haha, hoe tof zou het zijn als er eentje was in de smaak kruidnoten (speculaas eventueel). Met het chocolade laagje eromheen zou je dan chocoladekruidnotensmaak krijgen! Omg het water loopt me al in de mond. En natuurlijk zou een met pure chocolade smaak ook heerlijk zijn, :)

  Jij hebt wat meer invloed dan mij, dus misschien, als je ook enthousiast ben, kun je dit eens aankaarten? #durftevragen haha

  Fijn zondag,

  Florence xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *