Friday Favorites

#3 Body & Fit Favorites

Body & Fit lookbook

Body & Fit lookbook

Body & Fit is in een nieuw jastje gestoken. Ze hebben zojuist hun nieuwe website gelanceerd en dat vieren ze met wel 15 % korting op alles! Benieuwd naar mijn favorieten? Lees gauw verder!

Met de code “BrandNew” kun je profiteren van deze 15% korting. De actie loopt tot en met 18 oktober. Mooi meegenomen, toch? 

 

Body & Fit

Açai Poeder

In Rio heb ik twee weken lang elke dag ontbeten met een Açaí bowl. Açaí is een paars besje vol antioxidanten en vitamines dat enkel groeit aan palmbomen langs de oevers van de Amazone! Dit besje is in Brazilië écht op elke hoek van de straat verkrijgbaar. Hier in Nederland is het wat moeilijker verkrijgbaar maar thanks to dit potje kan ik er ook in Nederland van genieten. Met deze Pure Acai Poeder heb je alle voordelen van de bessen binnen handbereik en een makkelijke op te lossen poeder. Handig te mengen in een smoothie, bowl of shake.

Body & Fit

Feel Good Food

Ook het boek van Pauline kreeg ik deze week in de bus. Pauline heeft haar derde kookboek uitgebracht en deze is ook weer zo prachtig. Feel Good Food is een must als je van koken houdt! Pauline houdt van lekker eten en gelooft in verplicht zondigen. Alles draait om een goede balans in het leven en daar ben ik het mee eens. In Feel Good Food deelt Pauline de lekkerste recepten. Eten dat goed voor je is én waar je blij van wordt. Daar houd ik van.

Body & Fit

Low Calorie Bar

De Low Calorie Bar is een complete maaltijdvervangende reep met alle voedingsstoffen, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen die je nodig hebt en is toch laag in calorieën. Deze reep vind ik echt zo onwijs lekker en gaat met elke bestelling mee.  Ik gebruik hem overigens niet als een maaltijdvervanger maar eet hem als tussendoortje!

ABody & Fitçai

Multi Women

Multi Women is de multivitamine voor (fitte en actieve) vrouwen! Multi Women bevat alle vitamines (totaal van A tot Z), mineralen en antioxidanten die je nodig hebt. Daarnaast bevat Multi Women ook speciale enzymen, groente-, fruit-, kruiden- en superfood ingrediënten. Staat bij mij standaard in het kastje.

Body & Fit

Smart Bagels

Wie houdt er nou niet van bagels? Het is weer eens wat anders dan het een boterham. De Smart Bagels van Body & Fit zijn overigens een graadje beter! Deze zijn eiwitrijk, lager in koolhydraten en een bron van vezels. Heerlijk voor op de zondagochtend.

Heb jij een van deze producten al geprobeerd of ga je die proberen? En heb je me overigens al een paar keer gespot op de nieuwe website?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments Add New Comment

  1. Nog wel even wennen aan de nieuwe website, maar ziet er gelikt uit. Ook fijn dat hij nu helemaal responsive is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *