Friday Favorites

#29 Friday Favorites

DoorMeal

Mijn favorieten van deze week, dit keer gewoon weer vanuit Amsterdam. Wel heb ik weer een nieuw tripje geboekt! Benieuwd waar naar toe? Lees gauw verder!

Favo recept:

alpro ontbijt

Dit ontbijt met mango, avocado & koriander kom je dus overal tegen in New York! Gekke combi misschien maar echt het proberen waard. Verrassend lekker! Recept vind je hier.

Favo vooruitzicht:

Hong Kong

Dit weekend weer een tripje geboekt! Can’t get enough of skylines I guess. Over precies een maand op naar China! Can’t wait! Mochten jullie enige tips hebben, we horen het graag:)

Favo to-go ontbijt/tussendoortje:

Deze Protein Oats kreeg ik opgestuurd van de Body & Fit om te proberen. Ik ben helemaal niet meer zo van de havermout & deze stond om die reden ook heel lang onaangeraakt in de kast. Toch geprobeerd en echt heel lekker! Je voegt er wat kokend water aan toe, even roeren. Laat het 45 seconden staan met de deksel er weer op & klaar! Naast dat het lekker en makkelijk mee te nemen is, bevat het dus ook nog eens 20 gram eiwit. Ik vind dit dus echt top.

Favo verzorgingsproduct:

Énergie de vie

Ik ben helemaal geen beautyblogger maar deze samenwerking met Lâncome vind ik echt heel tof. Ze hebben een nieuwe lijn uitgebracht, speciaal voor onze generatie: Énergie De Vie. Ik mag 5 van deze setjes weggeven. Hoe, wat & waar? Dat lees je hier!

Favo DoorMeal:

DoorMeal

Mijn werk is echt fantastisch. Ik houd er van om bezig te zijn in de Hub! Sinds de komst van DoorMeal is mealpreppen echt zo gemakkelijk. Hoef er vrij weinig voor te doen, alleen even een verdieping naar beneden lopen ;) Ik ben echt fan en eet het bijna iedere dag. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik zo nu en dan de foto’s mag maken van de maaltijden. Deze week waren de quesadillas met spinazie & kip mijn favoriet!

Favo publiciteit:

FMH500

Sta ik dan.. in de FHM500 als 30 jarige terwijl ik nog maar 23 ben. Maar ik sta er wel in en dat vind ik TOF!

Favo diner:

SLA

Ken je dat? Dat je al de hele dag snakt naar iets? Dat had ik dinsdag. Ik had al sinds ik wakker werd, zin in een salade van SLA. In de avond heb ik mijn zusje zo ver gekregen om mee te gaan. Is nogal een hele uitdaging aangezien zij helemaal niet van “gezond voedsel” houdt maar ze vond het nog lekker ook! We gingen beide voor de Kip Gado Gado met Tempeh.

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments Add New Comment

 1. Waar ga je precies heen in China?
  China is zeg maar, uhm, groot.

  Zelf ben ik net een week terug.

  Shanghai – Beijing – Hua Shan- Xi’an

  (Tip: Google op Hua Shan Mountain plan trail)

 2. http://hkwalls.org

  Ik was in maart in hong kong! Volgens locals is het beste eten te vinden in Mongkok/sham shui po. En daar hebben we ook fantastisch straat voedsel gehad!

  Verder als je in die buurt bent zou ik zeker de locale markt bezoeken ( lekker veel troep voor weinig) en http://hkwalls.org dit project. Allemaal artiesten die kunst hebben gebruikt om de buurt weer iets levendiger te maken. Beschilderde flats enzo. Heel heel gaaf om te zien!

  Geniet ervan.

 3. Ik kijk nu al uit naar je blogposts over China. Ben in 2014 naar Hong Kong geweest (en volgens mij is de foto in deze post ook van Hong Kong?) en ga binnen anderhalve maand naar Shanghai. I love China!! Veel plezier

 4. Oei dat klinkt echt als een heerlijk ontbijtje inderdaad! En wat mega tof dat je naar China gaat, heel veel voorpret gewenst alvast! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *