Friday Favorites

#28 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week, dit keer vanuit the city that never sleeps. Ja, ik ben in New York en heb het hier helemaal naar mijn zin. Kijk je mee?

Favo recept:

kwarkwafels

Dit waren echt hemelse kwarkwafels. Must-try! Vooral met kaas & spek. Het recept vind je hier!

Favo reisbuddy:

Jelmer de Boer of ook wel bekend als @geentroep. Met Jelmer zit ik momenteel in New York. Ons tweede vakantie alweer dit jaar. Eerder dit jaar in Bali en nu samen in New York. Er staat nog meer op de planning en dat vind ik heel leuk!

Favo Ontbijt:

Five Leaves

Het eten is New York is echt fantastisch. Als foodie heb je hier de tijd van je leven. Kijk deze pannenkoeken eens. Dit was echt zó lekker. Ik ben al begonnen aan mijn artikel met hotspots van New York die ik heb bezocht. Stay tuned! Alle heerlijke foodtentjes wil ik maar al te graag met jou delen!

Favo chaos:

time square

Cliche maar ik vond het super awesome om Time Square in het echt te zien. Heel indrukwekkend!

Favo zonsondergang:

high line

Gisteren zijn we naar de High Line geweest in Manhattan. De High line is een verhoogd park en oorspronkelijk in de jaren 1930 aangelegd als een spoorwegviaduct. Nu kan je er fijn zitten en kijken naar hoe de zon ondergaat. Awesome!

Happy friday & enjoy your weekend!!
Volg je mijn New York avontuur overigens ook op snapchat? Username: jenalvares. See you on snap!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *