Friday Favorites

#27 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere een hele toffe win-actie, een spoed cursus fotografie & mijn co-creatie DoorMeal. Kijk je mee?

Favo actie

Restaurant Kaart

Een van de tofste win-acties die ik heb mogen doen met jullie. Ik mag 5 restaurant kaarten weggeven waardoor je bij 500 restaurants door heel Nederland 50% korting op de gehele rekening krijgt. Jij kunt deze restaurant kaart nog winnen! Hoe? Dat lees je hier! Ik maak dit weekend de winnaars bekend.

Favo lunch-date

Joyce Bongers

Omdat ik volgende week woensdag naar New York ga en daar graag mooie foto’s wil maken, kreeg ik een spoed fotografie cursus van niemand minder dan Joyce Bongers. YES! Zeker veel geleerd en nu oefenen oefenen oefenen. Thank you JOYCE!

Favo kledingstuk:

Lemonade

Zoals ik mijn vorige Friday Favorites vertelde, ben ik echt helemaal fan van Beyonce’s nieuwe album “Lemonade”. Deze sokken moest ik dan ook kopen ;)

Favo DoorMeal:

Truffelburger

Jajaa, dinsdag stond mijn co-creatie op het menu bij DoorMeal. Omdat ik Ambassadrice ben, mocht ik weer de DoorMeal keuken in om mijn eigen maaltijd te creëren. Dit keer is het een truffel burger geworden! Zo lekker! Mocht je hem willen proberen, volgende week vrijdag staat hij weer op het menu!

Favo make-up:

Naked

Ik ben helemaal niet zo van de make-up. Ik draag het wel maar ik ben er helemaal niet in thuis. De Naked 2 pallet vond ik alleen wel heel interessant, al een hele lange tijd. Deze week gekocht en super blij mee! Nu veel youtube tutorials kijken ;)

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

  1. Jaaa dat album van Beyoncé ? Kan m alleen nog heel slecht vinden op YouTube en spotify :-( waar zijn die sokken van? Groetjes

    1. Ik heb de app Tidal, waar je een gratis proefabonnent kan afsluiten. Daar staat haar album op! De sokken zijn van Topshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *