Friday Favorites

#25 Sunday Favorites + Cloud Bread Recept

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere het recept voor Cloud Bread, het lekkerste ijs van Amsterdam en echt mega veel zin hebben in mijn trip naar NEW YORK. Ik kan dus echt niet wachten! Lees je mee?

Favo ontdekking

Jordino

Oke, dit is dus echt helemaal top. IJssalon Jordino zit dus op loopafstand van mijn huis en heeft de lekkerste ijsjes (en hoorntjes!!). Zomer komt er aan dus dat is goed om te weten. YES!

Favo video

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=XjSa8juMyJ0[/embedyt]

 

YES! Dronen in New York, dat gaan we dus zeker weten doen. Kijk nou hoe awesome de beelden zijn van Casey Neisat vanaf 05:38.  Ik heb zoveel zin in New York, over nog minder dan drie weken. Can’t wait!

Favo film:

Jungle book

Deze week dan eindelijk naar de Jungle Book geweest. Ik houd zo van Disney films en ik word er zo blij van als ze nog een Disney film besluiten te remaken. LOVE IT! Heb jij hem al gezien? Aanrader!

Favo snack:

zwarte bonen brownie

Deze eiwitrijke brownie van 101 cal per stuk moet je echt proberen. Beloof je me dat? Recept vind je hier!

Favo recept (Cloud Bread):

cloud bread

Dit recept voor Cloud Bread is dus helemaal awesome. Cloud Bread is een lekker en vernieuwend alternatief voor een broodje maar dan caloriearm, koolhydraatarm, zonder gluten en wél veel eiwitten. Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig en ze bevatten 33 calorieën per broodje. Geniaal! Het recept vind je onder deze link. Het is dus écht heel lekker, zelfs zonder iets erop.

 

Wat is jouw Sunday Favorite?
Enjoy your weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

1 comment Add New Comment

  1. Leuke favorieten! De beelden van de drone in NY zijn echt gaaf! Mijn favoriet is een gezellige plek in Utrecht waar je wat kunt drinken, ’t koffieboontje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *