Friday Favorites

#23 Friday Favorites

DoorMeal

Mijn favorieten van deze week! Dit wordt een korte Friday Favorites want ik lig al sinds woensdag met een keelontsteking op bed. Niet veel meegemaakt maar wel veel op het internet gesurft! Kijk je mee?

Favo bestelling:

Body & Fit shop

Yes, ik word altijd blij van weer bestellen bij Body & Fit. Mijn kast was zo goed als leeg en ik had echt weer producten nodig om weer back on track te komen. Hier heb ik woensdag een blog over online gegooid. Deze kun je hier lezen.

Favo ontdekking:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=U10BvQ9FwuE[/embedyt]

Neverlandboys.co heb ik onlangs ontdekt op Instagram en ben ze allemaal gaan volgen. Ik word dus helemaal happy van de mooie foto’s en filmpjes. Ik kan er uren (no joke) naar kijken. Intens gelukkig word ik er van!

Favo recept:

Peas please

Dit at ik zoveel in Bali, bij Crate Café. Ik moest en zou hem dan ook in Nederland maken. Recept vind je hier!

Favo song:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=C_3d6GntKbk[/embedyt]

Staat bij mij op REPEAT. Komt ook omdat mijn zusje echt nummer 1 fan is van One Direction en Zayn. Kan er gewoon niet meer om heen.

Favo DoorMeal:

DoorMeal

Pfff wat is dit lekker <3

Favo nieuws:

DoorMeal

DoorMeal vanaf 20 april door HEEL Nederland. Hoe awesome is dat?! En dat is niet eens alles… Nee nee, kijk gauw hier voor het andere awesome nieuws:) YES!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *