Friday Favorites

#22 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere de lekkerste brunch ooit, weer trainen in de Changing Life Hub, weer genieten van DoorMeal. Ohja en ik heb een ticket geboekt naar the city that never sleeps. Kijk je mee?

Favo Brunch:

IMG_0247

Paasbrunch bij Eastside Amsterdam. Ik blijf erbij dat dit de beste brunchplek in Amsterdam is. Zo f*cking lekker!

Favo getaway:

IMG_0265

Op naar BREDA! Pasen vieren met een van mijn beste vriendinnetjes Anouk. Een weekend voor gezelligheid:)

Favo lunch:

Hemels Breda

In Breda gingen we lunchen bij Hemels Breda, waar ik onder andere dit prachtig bordje kunst at. Oosterse noedelsalade. Niet alleen serveren ze hier echt super lekker eten maar is de presentatie ook echt top. Aanrader voor als je een keer in Breda bent:)

Favo toetje:

IMG_0267

Met het avondeten heb ik echtde lekkerste lam ooit op. De moeder van Anouk kan zo ongelofelijk goed koken. Helaas heb ik daar geen foto van. Wel heb ik een foto van het toetje, wat ook echt super lekker was. Mango Puree met mango sorbetijs, slagroom en poedersuiker. LEKKER!

Favo foodpost:

Green Gipsy

Ik kreeg dit super schattige bakpakket van Kim – GreenGypsy. Dit pakketje bevat natuurlijke kruiden met een twist zonder kunstmatige toevoegingen. Dit kan ik zeker goed gebruiken! Binnenkort maar weer eens even een cake bakken.

Favo workout:

Changing Life Hub

Wat fijn om weer lekker te kunnen trainen in de Changing Life Hub. Heb ik toch wel echt gemist in Bali. Mijn vertrouwde gym:) Personal Body Trainer Tom heeft voor mij een trainingsschema gemaakt waar ik dit weekend aan ga beginnen. Ik ben heel benieuwd wat voor impact dit heeft op mijn lichaam. To be continued.

Favo DoorMeal:

DoorMeal

Ik kan weer volop genieten van DoorMeal! Dat is ook echt iets wat ik heb gemist ♥

Favo Dinner:

De Bolhoed

Gisteren na het werk, ging ik eten met collega’s bij De Bolhoed. Dit is een vegetarische restaurant. Daar ben ik normaal gesproken niet zo van maar het eten hier is echt top. Ik ging voor de enchiladas, yum!  Zeker een aanrader als je een keer in Amsterdam bent. Het zit op de prinsengracht.

Favo beslissing:

New York

Jajaaa, ik heb heel spontaan New York geboekt! Half mei ga ik er voor een aantal dagen heen. CAN”T WAIT! Tips zijn zeker welkom! Ik kijk er dus nu al naar uit. Heerlijk, die voorpret:)

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

11 Comments Add New Comment

  1. Hey Jenny!

    Wat een super leuke favorieten en ik kan niet wachten tot doormeal landelijk gaat en ik eindelijk ook is een maaltijd kan proberen.

    Ik heb een paar vraagjes over trainen in de sportschool. Ik heb doordeweeks om in de sportschool te trainen alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tijd en op zondag loop ik hard. Ik wil graag toch 4 dagen achter elkaar trainen maar omdat het goed is om je spieren een rust dag te geven is lijkt mij het beste om elke dag andere spiergroep te trainen maar wat adviseer je dan bijv maandag en woensdag upperbody en dinsdag en donderdag lowerbody te trainen? Ik hoop dat je mij vraag beantwoord!

  2. Niet zo gezond maar Dough is echt een aanrader in New York als je gek bent op donuts in ieder geval. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *