Friday Favorites

#21 Friday Favorites

FRVR

De laatste Friday Favorites voordat ik naar Bali ga! ZO VEEL ZIN IN! Maar nu eerst nog even mijn favorieten van deze week. Kijk je mee?

Favo aankoop:

FRVR

Nieuwe FRVR kleding! Ik wil er natuurlijk wel awesome bij lopen in Bali straks. De sportbeha met print en de twee shirtjes met FRVR aan de voorkant, in het grijs & zwart. Leuk tijdens een workout maar ook gewoon op een shortje en over een bikini. Dit weekend moet ik nog veel dingen kopen voor mijn Bali trip. Tips voor leuke sandaaltjes, anyone?!

Favo workout:

Jenny & Daphne

Weer trainen met Daphne! Zelf trainen is leuk maar ik merk altijd dat als ik met iemand anders train ik altijd net wat meer geef. Om die reden probeer ik altijd wel een keer samen met iemand te trainen. Blijf jezelf uitdagen!

Favo interview:

Dear Good Morning

Wat een geweldig interview en wat een PRACHTIGE foto’s! Echt wauw, jullie stralen! Mooi werk weer Joyce!

Favo suprise:

MONA suprise

Dit weekend werd ik aangebeld en daar stonden ze dan, drie knappe mannen in pak! Om mij dit pakketje te overhandigen. MONA introduceert drie nieuwe vla sensaties en ik mocht ze alvast proberen. Super leuk natuurlijk dat ik zo werd verrast. My favorite? De pure chocolade!

Favo maaltijd:

EXKI

Zeker weten deze salade van de EXKi. EXKi zit onder andere gevestigd op Centraal Station. Ik fiets er elke dag langs naar werk dus ik moest even een kijkje nemen samen met Hannah & Daisy. Deze salade was zo lekker! Allemaal healthy options en de voedingswaarden staan er ook op. Heel fijn dat dit op het station zit!

Favo foto van Jacky & Mowgli:

Jacky & Mowgli

Kijk nou hoe cute? Oh wat ga ik ze missen als ik straks drie weken in Bali zit joh…

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments Add New Comment

  1. Leuke interview inderdaad!

    Exki is echt op en top! Ik kan zo lekker genieten van het eten daar, en zo gemakkelijk in je macro’s te calculeren. Ik vind het altijd lastig om mijn voedingswaarden in m’n app te zetten als ik ergens eet. Het voelt altijd als een beetje gokken.

    Veel plezier in Bali! Ik zie de mooie foto’s wel tegemoet :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *