Friday Favorites

#2 New Body & Fit Favorites

Body & Fit

Body & Fit Favorites

Body & Fit lanceert vaak nieuwe producten en ik ben een bofkont dat ik deze als eerste mag proberen. Mijn mening? Lees gauw verder!

 

Smart Brood

Ik ben fan! Body & Fit heeft het voor elkaar gekregen om vers brood te verkopen met 50% minder koolhydraten vergeleken met normaal brood. Smart Brood is daarbij ook nog eens vezel- en eiwitrijk. Dus wel de lekkere smaak van brood maar gewoon de helft minder koolhydraten! Tip: Smeer er bijvoorbeeld deze nieuwe spreads op.

Body & Fit Favorites

Clean Protein Bar

Er is een nieuwe smaak Clean Protein Bar en wat voor één.. Peanut butter & Chocolate! Jullie weten waarschijnlijk nog wel hoe gek ik op pindakaas ben dus ik was zeer benieuwd naar deze eiwitreep. Ik vind hem lekkerder dan de andere smaken Clean Protein Bars. Toch blijft mijn favoriet de Low Calorie Bar in de smaak Caramel ;)

Body & Fit Favorites

Smart Stroopwafels

In mijn bestelling lagen er ook een aantal Smart Stroopwafels. Wat deze anders maakt dan normale stroopwafels? Deze stroopwafels bevatten 60% minder suiker. Ik ben niet zo heel fan van deze stroopwafels want doordat er minder suiker in zit, is de smaak toch wel anders. Ik vind hem ietwat droog maar ik heb deze laten proeven aan vrienden en die vonden deze stroopwafels wel echt lekker. Smaken verschillen! Ik ga liever voor een echte stroopwafel.

Body & Fit Favorites

Smart Cooking Spray

Zo af en toe gebruik ik tijdens het koken Smart Cooking Spray en deze hebben ze nu ook in een kokos olie variant! Het scheelt enorm in calorieën (1kcal per spray) en dat kan helpen bij het afvallen. Heel gemakkelijk in gebruik en het verandert de smaak van het eten niet. Bij mij een favoriet in huis geworden sinds aanschaf!

Body & Fit Favorites

Smart Wraps

Ik ben gek op wraps en was daarom benieuwd naar dit product. De Smart Wraps bevatten minder koolhydraten dan normale wraps, zijn hoog in eiwit en rijk aan voedingsvezels. Ik proef geen verschil met de supermarkt wraps. Misschien vind ik deze zelfs wel beter dan de supermarkt varianten. Onlangs heb ik er twee recepten (deze en deze) mee gemaakt en dit is een blijvertje!

Heb jij een van deze producten al geprobeerd of ga je die proberen?

Vind hier alle artikelen over Body & Fit!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt – zie mijn disclaimer.

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

  1. Ik probeer ook vaak producten uit van de Body en Fitshop !
    Grote fan van de wraps en smart cooking sprak, eveneens van de protein crisps en de pasta’s. Ik ervaar wel vaak dat echt zoete producten (zoals je stroopwafelsà) bij mij ook iets minder in de smaak vallen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *