Persoonlijk

#2 Jacky & Mowgli

Jacky & Mowgli

Niet te geloven dat het alweer een maand geleden is dat ik deze rubriek tot leven bracht. Tijd is gevlogen!

Hoe gaat het met Jacky & Mowgli?

Als ik mijn vorige blog terugzie, zijn ze echt al zo gegroeid!  Ze zijn zijn nu vier/vijf maanden jong. Ze worden steeds ondeugender en drukker. Wat houd ik van mijn Britjes :)

Jacky & Mowgli

Nigel en ik hebben twee Catit speeltjes voor ze gekocht: een massage-centre en een speelcircuit. Helaas doet het massage-center ze niks maar het speelcircuit vinden ze geweldig! Een aanrader voor je kat dus. Ze spelen er constant mee:) Ook heeft de moeder van Nigel hele leuke kussens voor de ze gemaakt. Kijk nou hoe leuk!

Jacky & Mowgli Jacky & Mowgli Jacky & Mowgli

Jacky & MowgliJacky & MowgliJacky & MowgliJacky & MowgliJacky & MowgliJacky & Mowgli

Ik bracht zelfs nog een leuk souveniertje voor ze mee uit Londen. Ik kwam dit kattenvoer tegen bij Whole Foods Market. 100% organic en ik kwam zelfs spirulina tegen in de ingrediëntenlijst. Die ging in het winkelmandje!

Als jullie nog leuke vragen of tips hebben, laat het me weten in de comments. Dan neem ik deze mee in het volgende artikel!

Jenny

Volg Jacky & Mowgli ook op Instagram!

7 Comments Add New Comment

 1. Wat een dotjes en zo zoet! Ik heb 2 britse kittens; Lily (lilac 9mnd) en Beer (chocolate 4,5mnd). Het zijn echt mijn babies en ik ben echt verliefd op ze. Ze brengen zoveel vreugde en gezelligheid. @Rianna: Lily&Beer gaan samen op 1 bak. Wel een grote bak, omdat britten best groot kunnen worden. Veel geluk met jullie moppies!

  1. Super dankje! Ja bij de cattery gaan ze met zijn zevenen op één bak. Wij krijgen inderdaad ook een chocolat. En het is nu al net een beertje, zo lief. :)
   Ik kan niet wachten totdat we ze in huis krijgen.

  1. Oh wat leuk!! Wat voor kittens worden het? Zo leuk dat jullie er ook twee nemen, kunnen ze met elkaar spelen. Is ook heel leuk om te zien:)

   Wat hebben jullie al in huis gehaald?

  2. Het duurt nog twee maandjes, maar we krijgen een chocolat britje en een chartreux (die moet je misschien even googlen). We hebben tot nu toe een kattenkrabpaal, kattenbak, en eet/drinkbakjes. Ik ben trouwens erg benieuwd of jou katten samen van dezelfde kattenbak gebruik maken of hebben jullie er twee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *