Friday Favorites

#2 Friday Favorites

Mijn favorieten deze week!

Mijn favoriete doormeal

DoorMeal

Too much Crisp to temp! Ik ben geen vegetariër maar deze vega doormeal maaltijd kan ik echt elke dag eten. De tempé is zo lekker klaar gemaakt! Ik mis bij dit gerecht daardoor helemaal geen vlees en ik ben echt een carnivoor;) 

Mijn favoriete foto van Jacky & Mowgli

IMG_0135

Ik vind dit zo lief! Hoe lief Mowgli bij me slaapt en hoe Jacky toevallig aan het gapen is terwijl Nigel de foto nam. Love it!

Mijn favoriete publicatie:

IMG_2182

In de metro natuurlijk, met Nigel! Thanks to Annemerel <3 Hebben jullie het interview al gelezen? Zo niet; hij is hier terug te lezen!

Mijn favoriete work-out:

Schermafbeelding 2015-09-09 om 10.40.53

Ik houd van krachttraining maar om het zo nu en dan af te wisselen vind ik ook heel leuk. Zo heb ik deze week samen met PUMA een crosstraining gedaan! Kijk Claartje en mij nou lol hebben met elkaar:) Super leuke foto vind ik dit! Ben trainen op zo een hoog tempo helemaal niet gewend maar wel weer een uitdaging! Benieuwd naar de rest van de foto’s? Die staan hier!

Favoriete toetje deze week:

Remise47

Ik ging dinsdag samen Elke en Sarah van Wander-lust.nl en nog wat andere meiden bij Remise47 eten. Super gezellig! Deze champagne cheesecake met frambozencoulis en amandel nam ik als toetje.  Jeetje, wat was dit lekker zeg! Leuk weetje; als je bij hier gaat eten en je post er een foto van met de hashtag #toshareiscare & #remise47, ontvang je 15% korting op de rekening!

Mijn favoriete work-out essential:

puma_handdoek

Deze handdoek van PUMA kreeg ik bij onze crosstraining en hij is zo handig! Er zit namelijk een soort van gleuf aan één uiteinde waardoor je hem om een bankje tijdens je training kan hangen. Hierdoor valt hij dus niet van je bankje, wat mij super vaak overkomt.

Happy friday en geniet van jullie weekend!

Jenny

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments Add New Comment

  1. Hee, nu zie ik ze goed! Ik gebruikte internet explorer maar nu heb ik er geen last meer van (bij zelfde browser).

    Leuke foto met Mowgli en Jacky! Schattig. En dat toetje ziet er heeeeerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *