Friday Favorites

#19 Friday Favorites

FRVR

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere de FRVR lancering, Francien haar boek & een nieuw tentje in West. Kijk je mee?

Favo boek:

Francien, laat je tieten nog eens zien Francien, laat je tieten nog eens zien

Ik houd niet van lezen. Ik maak er geen tijd voor vrij en ik doe het gewoon niet graag. Behalve op vakantie, dan vind ik het nog wel eens fijn om een boek open te slaan. Francien haar boekpresentatie was afgelopen maandag en natuurlijk was ik aanwezig én ontving ik een gesigneerd boek.

Voor Francien maak ik natuurlijk wél een uitzondering. Ik was zo benieuwd naar dit boek! Een boek lezen van iemand die ik ken. Ik vond het maar spannend. Omdat ik over drie weken in Bali zit, wilde ik dinsdag het boek alvast in m’n koffer zetten zodat ik het niet zou vergeten. “Oke laat ik alvast hoofdstuk 1 lezen, ik ben zo benieuwd” – zei ik tegen mezelf. Ik sloeg het boek open en voor ik het wist was het boek uit. Wauw Francien, wat ben ik trots op jou! Dit boek is zo mooi en zo fijn om te lezen. Ik  ben er stil van.
Dit boek is te bestellen op Bol.com voor €16,99.

Favoriete ontbijtje:

valentijn ontbijt

Dit is zó lekker en echt best wel laag in calorieën. Dit ga ik zondag ook weer lekker voor mezelf maken! Lekkere zoete broodjes, yumm! Recept vind je hier.

Favo gadget:

mook pancakes

Nieuwe tentje in West! MOOK Pancakes heeft twee weken geleden haar deuren geopend en natuurlijk moet ik deze even testen. Pannenkoeken, I like! Wat was dit lekker zeg. Mocht je er binnenkort naar toe: ga voor de mancake. Dit zijn de pannenkoeken met bacon, cheddarkaas & ui.

Favo workout:

Changing Life Hub

Ik ga lekker in de sportschool! Zo fijn dat ik de draad weer heb opgepakt en weer lekker sta te knallen in de Changing Life Hub. Ben ook echt dankbaar dat ik mag werken op zo een fijne werkplek inclusief gym. Met Bali in het vooruitzicht is de motivatie lekker hoog! Dit wil ik zeker blijven vasthouden, óók tijdens Bali & na Bali.

Favo event:

FRVR

We hebben er maanden naar toegewerkt maar gisteren was het dan zo ver. WE ZIJN LIVE! Vanaf nu kan ook jij lekker knallen in de gym, chillen op de bank of  productief werken in je splinter nieuwe FRVR outfit. YES!

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments Add New Comment

  1. Hee Jenny,
    Ik vroeg me af: hebben ze bij Mook ook pancakes zonder tarwe? Ik ben daar intolerant voor maar het lijkt me zo leuk!

    1. Hi Hannah, je bedoelt glutenvrije pannenkoeken? Dat hebben ze wel maar er zitten wel sporen van gluten in. Ik weet dus niet hoe intolerant je er voor bent! Anders even Mook zelf bellen?

  2. Mijn ultieme (geluks)momenten deze week: Ondanks het feit dat ik last heb van oververmoeidheid ik heerlijk boeken heb kunnen lezen en besloten heb de halve marathon van Amsterdam te gaan lopen (en daarbij nu al de zenuwen krijg). Zitten in een overvolle bus :) en gisteren mocht ik Annemerel ontmoeten :) Dus al met al een goeie week :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *