Friday Favorites

#18 Friday Favorites

My Interior must haves

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere mijn nieuwe Mophie case, de nieuwste Adidas schoenen en leuke My Interior Musthaves spulletjes. Kijk je mee?

Favo schoenen:

PURE BOOST X PURE BOOST X

De nieuwe schoenen van Adidas, de Pure BOOST X, zijn echt geweldig! Ik mocht ze testen van Adidas en jij maakt daar ook kans op. Hoe? Dat lees je hier.

Favo maaltijd:

quesadillas met chorizo

Ohmygod, deze quesadillas zijn echt to die for! Het water loopt me in de mond bij het weer zien van deze foto. Recept? Die vind je hier!

Favo gadget:

IMG_2567

Ik ben flink bezig met het voorbereiden van mijn vakantie naar Indonesië! Zoals je misschien wel weet ben ik telefoon verslaafd. Ik zit 24/7 op dat ding en mijn telefoon gaat snel leeg. Helaas kan mijn telefoon de overuren niet aan. Ik wil straks niet met een lege telefoon zitten terwijl ik misschien wel de mooiste zonsondergang kan vastleggen én voor jullie op snapchat kan zetten. Een batterijcase is de oplossing. Volgens Mophie geeft deze case je telefoon weer 120% extra batterijduur én daarnaast beschermt de case je telefoon tegen zware storen en harde valpartijen. Ideaal voor op reis! Ik ben benieuwd!

Favo aankoop:

My Interior must haves

Ik was al een tijdje op zoek naar een paspoorthoesje en ik heb er eindelijk een gevonden. Bij My Interior Musthaves kwam ik een groene tegen met de wereldkaart erop. Die moest ik hebben. Het voorste is geen hoesje maar gewoon een klein boekje. Leuk om mee te nemen naar Indonesië. Het afftellen is nu echt begonnen! Naast dit hoesje en boekje heb ik er ook een scratchmap besteld. Dit is een wereldkaart waar je op kunt krassen. Met een muntje kras je over jouw laatste reisavontuur en kun je het vereeuwigen op deze leuke kaart. Zodra ik in mijn nieuwe huisje zit ga ik deze ophangen en hem aan jullie laten zien. 

Favo foto van Jacky:

Jacky Nike

Kijk nou wat een mooierd! Nooit gedacht dat ik een crazy cat lady zou worden maar ik kan me echt niet meer een leven voorstellen zonder mijn twee mannetjes <3

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

13 Comments Add New Comment

  1. Wat een leuke spullen heeft die site zeg, thanks voor deze post, ik ga daar zeker eens iets bestellen!
    En daarnaast, heel veel plezier in Indonesië, ik ben benieuwd naar de verhalen (:

  2. Heel tof dat paspoorthoesje, mijn favoriete kleur. Toevallig heb ik ook een scratch map aan de muur hangen, hopelijk binnenkort weer eens wat afkrassen. Zo’n map maakt reizen nog leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *