Friday Favorites

#16 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere mijn blue monday work-out en de lekkerste milka oreo cheesecake!  Kijk je mee?

Favo workout:

FullSizeRender

Blue monday beginnen met een training in de Changing Life Hub! Ik had afgesproken met Daphne maar helaas kon zij toch niet meer komen (iets met heel veel ijs, een auto en geen krabber). Gelukkig was mijn maandag niet zo blauw, hoe was die van jou?

Favo recept:

Romige courgette pasta met avocado en pesto

Courgetti is helemaal hip & happening. Dit receptje met een avocado & pesto saus viel helemaal bij jullie in de smaak. Terecht; want lekker dat hij is! Heb jij hem al geprobeerd?

Favo snack:

IMG_2261

Collega Lars was jarig en ging uitdelen op kantoor. Holy moly! Kijk nou, een oreo white choco cheesecake met een bodem van digestive en melkchocolade. Ik droom er nu nog steeds van… YUM!

Favo maaltijd:

DoorMeal

Nigel vertelde mij vorige week al dat dit receptje op het menu kwam dus ik kon niet wachten totdat ik hem eindelijk kon proeven. Zooooo lekker!! Een nieuw favorietje:)

Favo foto van Mowgli:

IMG_2255

Oooohhhh kijk nou hoe lief?! Ik heb echt de liefste en schattigste katten ooit. Zo geluk met mijn twee mannetjes. Ik heb hun Instagram weer opgepakt, volg jij ze al?

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *