Friday Favorites

#15 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere mijn publicatie in de Cosmopolitan en weer lekker trainen in de Changing Life Hub. Heb de smaak weer helemaal te pakken! Kijk je mee?

Favo gym:

IMG_6450

Trainen in de Changing Life Hub, I love it! Deze week heb ik er al drie keer getraind en het bevalt me zó goed. Ik zit weer helemaal in de flow en nu alweer zin om er volgende week weer te trainen! Heb jij er al getraind? Ik ben benieuwd.

Favo uitpakmoment:

De postbode komt hier vaak langs om pakketjes af te geven. Dat vind niet alleen ik leuk maar Jacky & Mowgli staan ook te trappelen als er weer een pakketje wordt afgeleverd. Hebben ze weer dozen om mee te spelen. Ook helpen ze me graag mee met uitpakken. Vooral de dozen van Body & Fit zijn geliefd want dan kunnen ze weer spelen met het opblaasplastic waarmee ze de dozen opvullen.

Favo actie:

boho-tiffin

Al meegedaan met de win-actie in samenwerking met Boho-tiffin? Ik maak maandag de winnaar bekend dus je kan nu nog mee doen! Mee doen doe je hier. Succes!

Favo drinks:

IMG_2130

Ik kreeg deze drankjes opgestuurd van The Fruit Lab en moest ze natuurlijk gelijk even testen. De lekkerste? Zeker de mango smoothie! Ik houd gewoon van tropische vruchten. Mango, passievrucht, papaya.. Is het al maart? Ik wil naar Bali!

Favo publicatie:

cosmopolitan

Sta ik dan, in de Cosmopolitan van deze maand! Tussen Rens Kroes, Miss Lipgloss en Negin Mirsalehi met een stuk over hoe we van onze droom ons werk hebben gemaakt. Zo leuk maar ook zo gek om mezelf in bladen te zien, kan er niet aan wennen!

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Leuk! Goed om te zien dat je helemaal je draai hebt gevonden in de nieuwe changing life hub! Super! Als ik in de buurt woonde zou ik er ook super graag willen trainen, ziet er echt gaaf uit. Ga zo door Jenny!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *