Friday Favorites

#14 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere een heel lekker ontbijtje van Dr. Blend, een upcoming actie met boho-tiffin en natuurlijk de opening van de Changing Life Hub. Kijk je mee?

Favo maaltijd:

Dr. Blend

Mijn ontbijtje van vanochtend dat zomaar werd langs gebracht door Dr. Blend. Dat is nou leuk wakker worden! Heerlijk, ontbijtjes op bed <3

Favo sport item:

FRVR

Deze ultiem chille jogging broek van FRVR. Ik woon er praktisch in. Hij is echt zó fijn. De kleding van FRVR is nu al te koop in de Changing Life Hub. Als member ben jij dus dus een van de eerste die in deze kleding kan rondlopen! Vanaf medio Februari gaat de webshop online. Zo leuk!

Favo dag van de week:

Changing Life Hub

Maaandag! Waarom? Omdat toen de deuren open gingen van de Changing Life Hub. Feest!! Het was zo awesome. Ik ben nóg steeds aan het nagenieten. Zo leuk om iedereen zo enthousiast te zien. Het was echt een mega succes!! Zo fijn dat ik onderdeel ben van Changing Life en dit allemaal van dichtbij mag meemaken.

Favo work-out:

IMG_6292 FullSizeRender

Natuurlijk moest ik de dag erna meteen de gym induiken! Maandag was laat geworden (lees: lag pas om 02:00 te slapen) maar ik moest en zou de volgende ochtend gaan sporten. Dus daar stond ik met Daphne in onze gloednieuwe gym, om 08:00 s’ochtends. Doordat het nu nog vrij rustig is, kregen we volle aandacht van de trainers die er rondlopen om je te begeleiden. Zo kregen Daphne en ik onze hele training langs persoonlijke begeleiding van Robert. Die oefening met de bal? Ik voel mijn buikspieren nu nóg steeds..

Favo item:

boho-tiffin

Mijn nieuwe boho-tiffin. Kijk nou hoe leuk? Zo wordt mijn mealprep nog leuker! En.. ik wil graag jou, mijn lezer, ook blij maken. Daarom maak jij volgende week kans op een van deze Boho-Tiffins. Houd mijn website in de gaten!

 

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments Add New Comment

 1. Hee jenny!
  Hoe leuk is dat ontbijten op bed !!
  Ik was trouwens wel benieuwd waar FRVR voor staat?

  oei die boho-tiffin ziet erg cute uit !
  leuke favoriete;)
  en misschien zie ik je binnenkort in de gym daar !

  liefs sandra

 2. Echt het lijkt mij heerlijk om in die sportzaal te mogen trainen en begeleid te worden! Ziet er echt vet uit en goede begeleiding is altijd een pré.

  Zo’n boho tiffin is altijd handig! Je hebt een hele mooie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *