Friday Favorites

#13 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere een heel leuk filmpje van One Direction, de opening van Yoghurt Barn & mijn favoriete tv serie. Kijk je mee?

Favo filmpje

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=329xjDM7YaE[/embedyt]

Ik ben stiekem een one direction fan maar na dit filmpje ook verliefd op Harry Styles. Ik begrijp mijn zusjes addiction nu volledig & I’m not ashamed of it.

Favo maaltijd:

DoorMeal

De wednesdaymeal! Elke woensdag eten we samen met alle collega’s stipt om 1 uur in de Lounge van de Changing Life Hub. Genieten van de heerlijke DoorMeals. Love it!

Favo nieuwe hotspot:

yoghurt barn

Nu ik niet meer in de pijp woon, mis ik de Yoghurt Barn wel echt. Ik kwam er vroeger heel vaak, zo lekker om daar te ontbijten. Sinds deze week zijn ze ook geopend op Centraal Station. Top locatie aangezien ik drie keer in de week op centraal station ben om naar Noord te gaan. Be prepared voor nog meer Yoghurt Barn foto’s. Love it!

Favo tv show:

dexter-key-art-slice

Dit blijft, in mijn ogen, de beste serie ooit. Ik ben er weer aan begonnen en kijk het nu dus voor de derde keer. Het verveelt niet, het blijft spannend. Ik kan het keer op keer kijken en het zal me niet vervelen. Deze serie nog niet gezien? Hij staat op netflix, go watch it!

Favo kerstcreatie:

IMG_5637

Hij komt nog online maar samen met mijn lieve collega Rosa hebben we weer een geniaal recept voor jou! Stay tuned!

Wat is jouw Friday Favorite?
Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments Add New Comment

  1. Ik had gehoopt op een hele leuke Friday Favourite. Gisteravond mijn geluk beproefd in Holland Casino, maar helaas met lege handen naar huis… Haha, volgende keer beter ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *