Friday Favorites

#12 Friday Favorites

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere mijn hereniging met Doormeal, mijn tweede week op kantoor & maak ik de winnaar bekend van de win-actie van vorige week. Kijk je mee?

Favo maaltijd:

doormeal

EINDELIJK WEER DOORMEAL! Ik heb een tijdje geen Doormeal besteld en dit zo erg gemist. Nu op kantoor ben ik weer helemaal om. Ik ontbijt en lunch ermee.. Ik word erg oprecht happy van. Zo fijn!

Favo (zw)eetdate:

IMG_5306

Omdat ik nu natuurlijk weer vrijgezel ben, wil ik de leukste tentjes uit gaan zoeken waar je naar toe kan gaan met je date. Suggesties? Restaurants die date-proof zijn, ideaal voor een leuke avond met z’n tweeën? Ik ga op onderzoek uit! Ik ben van het weekend naar Café Panache gegaan en dit is echt een super leuk tentje!

Favo sportmoment

IMG_5440

M’n sportbuddy is BACK! Voorheen sportte ik vaak samen met Daphne maar we raakten beide een beetje gedemotiveerd. Je kan niet altijd pieken en dat is niet erg. Zolang je het maar weer oppakt! Nu hebben we de smaak weer te pakken en hebben we echt sinds tijden weer samen gesport. Yes!

Favo blondine:

IMG_5504

Oke deze foto hebben we echt net (lees: 9 uur s’ochtends) geschoten, dus we zijn nog niet helemaal wakker maar oh wat vind ik het leuk om op kantoor omringd te zijn met mensen die dezelfde passie hebben. Ik ga met plezier naar mijn werk toe, dit is echt fantastisch. Ik zit hier zo op mijn plek! Op deze foto samen met Laura van Runninglau.com <3

Favo moment:

IMG_5344

Geen woorden voor nodig eigelijk. Met een smile op mijn gezicht ben ik dit nu aan het typen. Ik heb dan eindelijk mijn ticket naar mijn favoriete plekje op aarde geboekt. Ik kan niet wachten tot het maart is. Bali, here I come! Intens gelukkig!

Favo actie:

Tefal Girls Love 2 Run (4)

Ik mag de winnaar bekend maken! De pannen van Tefal waar ik vorige week woensdag over schreef, daar mocht ik een setje van weggeven! Chantal, gefeliciteerd! Stuur je me een mailtje met je gegevens?

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *