Acties Friday Favorites

#11 Friday Favorites (+ win-actie!)

Mijn favorieten van deze week! Met onder andere sushi bezorgd door Deliveroo, mijn eerste werkdag & een leuke win-actie.  Kijk je mee?

Favo moment:

Schermafbeelding 2015-12-03 om 22.56.40

Mijn eerste werkdag! Ik heb zo uitgekeken naar 1 december. Nu eindelijk als content editor aan de slag binnen Changing Life. Jeej! 

Favo (food)post:

FullSizeRender

Mijn eerste werkdag kon al niet meer stuk maar na dit pakketje al helemaal niet! Ik kreeg dit van Charlotte. Ik coach haar nu al een aantal maanden en ze doet het super super goed met haar Personal Body Plan. Ongelofelijk trots op haar! En nu stuurde ze als bedankje een heel lief cadeautje op. De lekkerste chocolade reep ever! Thank you <3

Favo maaltijd:

deliveroo

Delivaroo is nu ook in Nederland! Voor de deliverlaunch kregen wij deze heerlijke Aziatische diner om uit te testen. Ik ben verkocht! Deze sushi was zó lekker! Met Deliveroo leveren Amsterdams favoriete restaurants zoals The Butcher, The Fat Dog en BoCinq in gemiddeld 32 minuten warm bij jou aan de keukentafel.

Favo (food)post #2:

IMG_5197

Oke oke dit was ook wel echt heel leuk om binnen te krijgen met de post. Verkade stuurde mij een chocolade letter met een persoonlijke boodschap. Kijk nou hoe leuk?!

Favo actie:

Tefal Girls Love 2 Run (4)

De pannen van Tefal waar ik woensdag over schreef, daar mag ik een setje van weggeven! Laat mij in de comments weten waarom jij deze twee pannen ook wilt hebben. Wanneer je nóg meer kans wilt maken op de pannen (5x keramisch en 5x anti-aanbakpan), kun je deze enquete invullen.

Happy friday & enjoy you weekend!!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

79 Comments Add New Comment

 1. Deze pannen kan ik heel goed gebruiken in mijn nieuwe keuken (+huis?) want alle oude pannen vallen uit elkaar en dat kookt natuurlijk niet zo lekker…

 2. Ik woon al jaren op mezelf. Maar heb net pas één maaltijdenbox (met korting;) besteld, want ik moet eerlijk gezegd nog leren koken ? Ik gebruik(te) altijd magnetron en oven en ik heb vaak genoeg gewoon (stok)brood, knackebrod of rijstwafels (wel met iets erop hoor;) of zo’n miesoepje als avondmaal gegeten. Maar het nieuwe jaar komt er aan en dat betekent goede voornemens: Minder ‘koken’ met magnetron of oven & beter voor mezelf gaan zorgen =’beginnen met echt koken! En Jenny, tegen een helpend handje ? van jou en Tefal zeg ik dan ook: Graag! ?

 3. Ik vervloek de pannen van mijn moeder, die dus bijna altijd aanbakken. Om eerlijk te zijn, moet ik wel bekennen dat dit mogelijk ook door mijn eigen kookkunst komt. Een anti-aanbak pan zal dus maar al te goed van pas komen als ik op mezelf ga wonen. Fingers crossed, xoxo.

 4. Wat een super leuke week.
  En wauwwww toffe actie,
  Zeker voor mij nu!
  Ik ben namelijk 1december op mezelf gaan wonen.
  Jeetje super tof me eigen plekje.
  Maar wat heb ik veeeeel spullen nodig!
  Alles nieuw bijna ;O
  Flink sparen en daarna weer uitgeven hihi.
  Dus die tefal pannen zullen goed van pas komen.
  Heb nu paar van de kringloop gekocht (je moet ergens op koken);$
  Liefs Pascale Aay

 5. Hi Jenny,’ over die koekenpannen hè: omdat ik hé-le-maal gek wordt van mijn action pannen die uit elkaar vallen ;-). Ik kook heel veel omdat ik en mijn vriend allebei niet tegen gluten kunnen (coeliakie) en omdat ik zoveel pannen versleet (en we student zijn) kocht ik steeds maar weer een goedkope bij de action, wat achteraf duurkoop is natuurlijk.

  Groetjes Marit

  Ps: knap hoe je het doet na je break up, lijkt me verschrikkelijk!

 6. Wat een leuke actie! Ik ben dol op koken en hard aan het sparen voor mijn uitzet. De pannen die we thuis gebruiken zijn van Tefal en die vind ik super fijn! Wanneer ik op mezelf ga wonen zou ik dan ook het liefst deze pannen willen! :)

 7. Ooohhhh wat een leuke actie!!!! Ik kan wel nieuwe pannen gebruiken want die van mij vallen van ellende uitelkaar!! En goede pannen voor inductie kopen zijn duur en moeilijk te vinden! Dus zou het te gek vinden als ik deze zou winnen!! Xx

 8. Liefdesverdriet: check
  Goede pannen om massa’s pannenkoeken in te bakken om dit verdriet te verzachten: NOG geen check :)
  Zijn dus super welkom !

 9. Deze pannen zouden heeel erg goed van pas komen sinds ik nu steeds vaker in de keuken sta om gezonde recepties te proberen en ik geen/minder boter ed. wil gaan gebruiken!

 10. Mega leuke (en vooral handige) win-actie ? Vooral omdat ik vorige week m’n nieuwe pan heb verpest met m’n PAM-spray, dus ik kan deze pannen heel goed gebruiken zodat ik weer lekker kan koken en bakken!!!

 11. Bijna een eigen huisje! Yay! Alleen m’n healthy foodies verdienen ook een mooi pannetje, toch ;)? Deze pannen zouden m’n uitzet compleet maken! Deze zien er super uit.

  Xx

 12. Ik ga begin januari alleen wonen en heb deze ochtend net een nieuw bed gekocht voor in mijn nieuwe huisje! Gezien dit een al een grote hap uit mijn budget was, wil ik wel heel graag deze Tefal-pannen winnen, zodat ik binnenkort niet lekker kan slapen, maar ook lekker kan koken!

 13. Ik heb ze nodig!!ik heb mijn pannen nu een jaar en begint de anti aanbaklaag te verdwijnen!zo hard op zoek naar pannen die langer meegaan!!

 14. Komt dat even goed uit! Ik ben flink aan het sparen voor mijn uitzet en daar horen pannen natuurlijk bij. Nog heel even en ik kan eindelijk op mezelf wonen! Ik sta eerste in de wachtrij, spannend! Ik vind het super leuk om te koken, dus ik kan niet wachten om voor mezelf allerlei nieuwe recepten te proberen. Dan kunnen een stel kwaliteitspannen wel héél goed van pas komen! :-)

  X Selena

 15. Allereerst complimenten voor jullie! Ik heb me een klein jaartje geleden omgeschoold tot Food coach, omdat iedereen een happy & healthy lifestyle gun waarbij ze lekker & tevreden in hun vel zitten. Als ik niet mensen aan het coachen ben, ben ik aan het lezen over gezonde voeding óf ik sta in de keuken gezonde receptjes te proberen haha. Deze pannenset daarbij heel welkom natuurlijk :-)

 16. Ohhhh heel graag. Ik ben nog niet zo lang het huis uit en heb nu pannen waarin alles constant aanbakt. Sinds kort ben ik gestart met het volgen van een gezond eetpatroon en wil dit heel graag doen m.b.v. deze goede pannen. Het zou het gezonde koken in ieder geval een stuk leuker maken, wanneer niet alles aanbakt. (Zo frustrerend)
  Thanks voor de inspiratie op deze website, heb er heel veel aan!
  Liefs

 17. JAAA! Mijn pan is van deze win actie spontaan uit elkaar gevallen!

  Ik ben net gestart met intensief sporten en gezonder eten (vandaar dat ik jou volg) Deze pan zou super handig zijn dan hoef ik niet meer zo veel boter te gebruiken zodat mijn eten niet aanbrand :)!

  Groetjes Rinske

 18. Wat een leuke winactie. Wij sparen voor een hele nieuwe keuken en deze tefal pannen zouden daar een mooi begin van zijn. Ik zou mijn vriend daar heeeeel blij mee maken.

 19. Friday Favorites, altijd leuk om te bekijken! Maar ik ben natuurlijk ook wel heel erg geïnteresseerd in die mooie en handige Tefal pannen. Het is echt een soort van knap hoe ik altijd pannenkoeken kan verpesten. Ze blijven gewoon altijd plakken. Een mooie foto van mijn ontbijtje of lunch zit er voor dan dus nooit in. Ik ben ook bezig met spulletjes verzamelen voor mijn uitzet, dus het zou super leuk zijn om al van die mooie pannen in huis te hebben.

  Liefs Bianca

 20. Happy Happy Joy Joy, Het einde van iets, betekent een nieuw begin van iets anders!

  Die tefal pannen hé, wat lijkt me dat heerlijk. Ik ding weer eens graag mee. Wat een lekkere winactie weer! Super!
  Ik wil uiteraard ook van die pannen, dan kan mijn stoere man ook eens voor mij koken, in plaats van ik altijd voor hem ;) ^^ met het voordeel dat het gerecht dan ook lukt!

  Liefs!

 21. Ik zou graag de pannen willen hebben omdat mijn lieve vriend de vorige een klein beetje verpest heeft. HIj wilde met alle liefde iets lekkers voor me maken…maar is niet helemaal goed gegaan en kunnen de pannen ook weg. Wellicht kan ik met deze pannen wat les geven ;)

  Groetjes Kirsten

 22. Mijn relatie is sinds 4 maanden over. We moesten de spulletjes verdelen, wat op zichzelf al heel naar is… Maar de fijne bakpannen zijn in het huis bij mijn ex achtergebleven en ik kan heel goed een opkikker gebruiken.
  Xx

 23. Omdat ik van de week weer eens 2 dingen tegelijk deed bij het koken en de verkeerde pit had aangezet.. resultaat? Een verbrande pan die ik na 2 dagen alle tips van ‘oma weet raad’ gebruikt te hebben, toch heb moeten weggooien.. Dus tijd voor een nieuwe!!

 24. Wij wonen met 6 thuis en er wordt veel gekookt.. ik heb toen zelf goede pannen aangeschaft, maar die worden door iedereen gebruikt en zijn totaal versleten!

 25. Hi Jenny,’ over die koekenpannen hè: omdat ik hé-le-maal gek wordt van mijn action pannen die uit elkaar vallen ;-). Ik kook heel veel omdat ik en mijn vriend allebei niet tegen gluten kunnen (coeliakie) en omdat ik zoveel pannen versleet (en we student zijn) kocht ik steeds maar weer een goedkope bij de action, wat achteraf duurkoop is natuurlijk.

  Groetjes Marit

  Ps: knap hoe je het doet na je break up, lijkt me verschrikkelijk!

 26. Omdat ik ze als arm studentje heel goed kan gebruiken haha! Mijn huisgenootje is deze week verhuisd en alle fijne pannen waren van haar, dus deze komen heel goed van pas :) en zal zo even de enquête invullen! Top winactie!

 27. Jaaa! Ik ben net op zoek naar een nieuw setje pannen! Wij bezitten momenteel 1 koekenpan die aan zijn eind is (lees: anti-aanbaklaag geeft het op) en 1 kromme uit de campingwinkel, gekocht voor op een kampeerstelletje.. Erg welkom dus, zeker nu ik het genot van lekker en gezond koken heb ontdekt en we drie keer per week een recept van Hello Fresh koken (dan kook je hele andere dingen dan dat je normaal zou doen)! :)

 28. Omdat ik in mijm studentenflatje met maar 1 pan niet heel erg ver kom.. Afwassen is niet mn favoriete bezigheid dus een extra pan of twee zou geen overbodige luxe zijn!! Ook lekker koken voor vrienden gaat een stuk makkelijker met goede pannen ;). Wat een fijne actie dit ☺️

 29. Oke, ik heb dan wel geen liefdesverdriet, maar wel een andere goede reden om chocoladepannenkoeken te bakken. Af en toe mis ik Nederland en familie en vrienden en dan is niets fijner dan een stapel Hollandse pannenkoeken te bakken en die lekker op te eten!

 30. Wat zou ik graag deze pannenset winnen! Zowel voor mij als mijn vriend, hij kan werkelijk alles laten verpesten door het aan te laten bakken. Hierdoor zijn onze pannen zo verpest dat het koken tegenwoordig niet meer zo plezierig is. Dus ik kan heeeel goed een nieuwe pan gebruiken

 31. Ik vindt het erg leuk om te koken en hierbij nieuwe recepten uit te proberen. Vooral kijk ik naar wat gezond en voedzaam is. Jou site is een inspiratiebron hiervoor!
  Ik ben aan het sparen voor mijn uitzet.
  Omdat koken zo’n grote hobby van mij is, lijkt het mij super om met deze pannen te koken.?? En nog meer heerlijke gerechten te maken.

 32. Ik zou de pannen graag willen voor mijn moeder. Omdat ze altijd hard werkt en altijd voor ons klaar staat. Én omdat ze daarnaast héél erg houdt van koken en ze stiekem toch wel toe is aan nieuwe pannen (ook al kan ze geen afscheid nemen van de oude).

 33. Omdat m’n oude pannen nu inmiddels echt een gevaar voor m’n gezondheid zijn, als ik de wetenschappelijke artikelen moet geloven…

  Heb nu al zin om d’r iets heerlijks in te bakken????

 34. Die pannen zijn zo fijn! Ik woon met vier andere meiden en we gebruiken dagelijks Tefal pannen. Al zou er best een nieuw setje bij mogen. Met twee pannen gaat pannenkoeken bakken veel sneller!

 35. Die pannen zou ik gebruiken om nog meer gezonde dingen te koken! Op dit moment een beetje een studentenset.. die zijn af!

 36. Ah leuke post weer!
  Ik zou graag de Tefal pannen voor mijn moeder willen winnen. Ze was toevallig laatst aan het klagen dat haar pannen echt aan vervangen toe waren, en ze heeft er zelfs een paar weggegooid omdat die echt te oud waren! Dus deze pannen zouden super goed van pas komen op het moment!
  Liefs!

 37. Oei, door het invullen van die enquete kwam ik er wel achter dat m’n kook-skills nogal sneu zijn.. Sinds ik in september verhuisd ben heb ik nog maar een kleine pan (die eigenlijk weg gegooid zou moeten worden) en probeer ik alle gerechten daar mee te maken. Duidelijk tijd voor een nieuwe pan!!

 38. Bij mij thuis houden ze heel erg van koken en veel pannen hebben we niet meer omdat ze na tijd niet meer goed zijn. Nu koken we alles in soeppannen (klinkt zo poor :p). Dus graag zou ik die pannen wel willen!

 39. Fantastisch, omdat wij mega foodies zijn, we alles hebben voor in de keuken behalve fatsoenlijke pannen, shame on me! Kookmarathons met mijn lief worden een stuk leuker met deze pannen!

 40. Hoi Jenny,

  Ik zou graag de pannen willen winnen voor de vader van mijn vriend.
  1. Omdat hij elke zondag voor de hele familie kookt.
  2. Hij kan wel wat nieuwe pannen gebruiken.
  3. Hij kookt heel lekker, maar wat minder boter zou niet verkeerd zijn (familieleden komen gestaag aan).

  Liefs,

  Amanda

 41. Oehlalala! Ik zou deze pannen graag winnen voor mijn superleuke buurmeisje omdat ik ALTIJD bij haar mag eten. Ze kookt zo lekker voor me. Zo’n 4 keer per week (shame on me). Dus deze pannen zouden rechtstreeks naar haar gaan :D

 42. Ik zou heel graag deze pannen willen winnen om net zoals Francien de pannenkoeken voor mijn vriend en mij te flippen! Work-out in de keuken :-) + plezier en vertier en ook nog eens lekker smullen daarna! Liefs

 43. Als ik volgend jaar ga studeren en op kamers ga zou ik graag mijn kook- (en bak-)hobby voort willen zetten. Met deze Tefal pan gaat dat zeker lukken!

 44. Volg je nu al een tijdje met heel veel plezier! Fijn dat je sinds deze week weer aan de slag bent :-)
  Zou heel graag de pannenset winnen, hou ontzettend van koken en de pannen waar ik nu mee kook hebben hun beste tijd wel gehad, haha. Goede pannen zijn best kostbaar dus stel een nieuwe aankoop al een tijdje uit.

  Nou vrouw, keep up the good work!

  Lfs, Manou

 45. Ja ik doe graag mee! Ik hou erg van koken en doe dit dan ook elke dag. Maar op kamers met pannen die eigenlijk niet meer kunnen is niet het fijnste. Daarom zou ik het super tof vinden om deze pannen te ontvangen! Kan ik meteen aan de slag om nieuwe recepten uit te proberen:)

 46. Wat een leuke favoriete weer. Super leuk dat je bij Changing Life bent begonnen… dream job! Die pannen zou ik goed kunnen gebruiken! Ik woon net samen met mijn vriend en we proberen steeds meer gezond te eten en te meal preppen.. maar we kunnen een extra pan dus wel gebruiken haha.

 47. Als je de pannen ziet waar ik nu al een aantal jaar in kook ga je vanzelf huilen.. Ze zijn zo erg aan vervanging toe! En toch sta ik elke dag in de keuken omdat koken zo belangrijk voor me is!
  I need this in my life ^^

  Liefs!

 48. Wow pannen van tefaf zijn al stiekem jaren mijn droom. Waarom ik ze nog niet heb: nou ik ben student (geen excuus) en steeds vergeet ik ze op mijn verlanglijstje te zetten. Het zijn van die dingen die ik vergeet behalve als ik ze in de winkel zie en laat ik nu nooit in een winkel komen voordat het bijna Sinterklaas of Kerst is. Als ik dan mijn inkopen doe dan is het zo snel mogelijk erin, halen wat ik nodig heb en weer weg wezen. Just saying, dat mocht ik ze winnen ik er heel blij mee ben

 49. Leuke post! Ik zou de pannen erg graag willen winnen. Ik studeer voeding en dietetiek en vind het dus super leuk om dingen zelf te maken en te proberen, heb tot nu toe alleen nog niet helemaal de goede (en nieuwe) spullen voor om dit te doen. Hopen maar?

 50. Wauw dat zou leuk zijn om deze nog even voor de feestdagen te winnen. Ik mag op 1e kerstdag koken voor 14 personen dus dat is wel een uitdaging! Goede pannen zijn kostbaar en dit setje zou wel goed van pas komen aangezien ik wel wat nieuwe pannen kan gebruiken.

 51. Hoi Jenny,

  Leuke favorites en wat een lekkernijen allemaal (sushi, chocoladeletter…!!!!!). Goede tip ook van Delivaroo!

  Graag zou ik een pannenset willen winnen. Ik ga binnenkort namelijk op kamers en ik heb dus geen pannen… (shit!) Ook de anti-aanbaklaag op de pan lijkt mij ideaal om de macro’s gunstiger in te delen. Dan hoef ik geen boter te gebruiken en kan ik dus lekker wat extra kaas of pijnboompitten over de courgetti doen, ideaal!

  Leuke winactie. Ik hoop een gelukkige winnaar te worden van een pannenset!

  Liefs,

  Tamara

 52. Fijn dat je weer aan het werk bent! Die pannen kan ik goed gebruiken omdat die van mij aan vervanging toe zijn..en in de decembermaand is daar ff geen geld voor omdat ik allemaal cadeaus moet inslaan voor familie.

 53. Na abrupt het huis uit te worden gezet terwijl ik in het buitenland aan t studeren was, zit ik zo bij terugkomst in een wayyyy overpriced kamer. Kan het niet over mijn hart krijgen Amsterdam te verlaten, dus veel keus op korte termijn is er niet. Mijn vertrouwde keukentje moet ik achterlaten en veel geld om in goed nieuw keukenspul te investeren is er niet meer over. Super balen, want na 4 maanden mijn ieniemienie keukentje (2bij2), met zo goed als geen kookspul (er was geen eens een snijplank…) te hebben gedeeld met 24 andere, kijk ik enorm uit om weer aan de slag te gaan in de keuken! Heb al een flinke collectie receptjes op mijn ‘cooking wishlist’ staan, daar zouden die pannen goed bij van pas komen ;)

 54. Hoi jenny,
  Wat een leuke dingen zijn er gebeurd! Ik zou heel erg graag de pannen willen winnen omdat ik graag kook en thuis zijn onze pannen echt verschrikkelijk. Alles bakt aan zelf met veel olie of water en de aanbak laag is niet meer helemaal intact. Mijn ouders zijn best wel lui en vinden nieuwe pannen niet zn must. Ik zou heel erg graag met de nieuwe pannen koken en dan dat het een keertje niet aanbakt ;)

 55. Haihai!
  Deze pannen zouden echt suuuper van pas komen!
  Ik woo in een studentenhuis met 3 anderen en we hebben alleen maar oude vieze pannen eigenlijk ?
  Ik hiu heel erg van koken en probeer steeds gezondere dingen te maken met on andere jouw hulp!
  Help me uit mijn zielig studenten bestaan !!!
  Lief, Lisa

 56. Deze zou ik aan mijn zusje geven..Net gestart met PbP en die kan ze goed gebruiken voor in haar nieuwe huisje : nieuw huisje + nieuwe pannen= heerlijk eten bij me zusje ? Zal de afwas ook stuk makkelijker zijn met deze goede Tefal pannen.

 57. Tefal zijn zo’n handige pannen, ze gaan lang mee en geschikt voor (bijna) elk gerecht en elektrische kookplaten. Ik woon in een studentenhuis en mijn pannen zijn totaal niet geschikt om eieren en pannenkoeken in te bakken. En ze beginnen ook al te slijten (2 pannen die ik elke dag 2 jaar lang heb gebruikt), dus nieuwe goede kwaliteit pannen zijn zeer welkom. Dan beloof ik om voor mijn 9 huisgenootjes te koken om de pannen te testen !

 58. Mijn vriendje kan bijna in zijn nieuwe huis en hoewel het nog even duurt voor we samen gaan wonen zal ik daar vaak te vinden zijn om samen te koken. We zijn op onze manier een gezonde levenstijl die past in onze drukke werkdagen aan het ontwikkelen. Het gaat met vallen en opstaan, ups and downs maar het is wel een leuke ontdekkingstocht. Deze pannen zijn weer een zetje in de juiste richting! :)

 59. Prachtige pannen!
  Na 13 jaar ben ik gescheiden en ik wil mijn gezonde levensstijl heel graag vervolgen met een nieuwe set pannen.
  Gezien het feit dat ik alles heb achtergelaten in mijn oude woning is een nieuwe set pannen van harte welkom.
  Ik duim!! Ik duim!!

 60. Ik sta suuuuuper graag in de keuken. Ik hou van koken en dingen proberen. Mijn vriend is kok en als we dan samen kunnen eten staan we altijd samen te knutselen in de keuken. Hij geeft me alleen noooot de kans om te laten zien dat ik ook een goed stukje bief kan bakken. Met deze pan durft ie t misschien wel aan! Super actie!

 61. Wat een heerlijke favorites! Ik wou dat ik allemaal chocolade letters opgestuurd kreeg haha!

  Ik zou deze pannenset super graag winnen, omdat ik in mijn studenthuisje het nu doe met pannen die ongeveer zelf in de brand vliegen als ik kook :’) Deze zouden een hele mooie vervanging zijn!

 62. Hi! Aller eerst van harte gefeliciteerd met je baan! Zet m op! Succes;)
  Ik zou graag de pannen willen winnen! Mijn eigen pannen zijn aan vervanging toe haha. Zit nu in mijn voorbereiding voor het NK in April dus ze zouden erg van pas komen zodat ik goed mijn eten kan voorbereiden in de laatste maandjes!! ???

 63. Omdat ik van mijn coach heb geleer dat goed eten maken staat en valt met goede producten, dus ook goede pannen!

  Nu ga ik verhuizen en laat ik mijn oude kapotte pannen achter…..alleen het aanschaffen van nieuwe goede pannen is best een hele opgave als je geld opgeslurpt wordt door verf en behanglijm.

 64. Omdat de goedkope pannen die ik heb gekocht toen ik uit mijn studentenhuis weg ging inmiddels echt wel toe zijn aan vervanging! Ik kan niet meer fatsoenlijk pannenkoeken of eieren bakken ;)

 65. Omdat ik heel graag weer bananenpannekoekjes wil bakken zonder dat brandalarm afgaat (anti-aanbaklaag versleten = rook = trigger voor brandalarm).

 66. Gefeliciteerd met de switch in je werk! Je gaat het vast goed doen!

  Aah pannen zijn bij mij meer dan welkom, ik heb allemaal pannen gekocht toen ik op mezelf ging wonen en die zijn inmiddels aan vervanging toe. Afgesleten anti-aanbaklagen, krassen, en ik heb niet eens een pan om een lekker omelet of een pannenkoek ik te bakken. Dus, I’m in!

 67. Goedemorgen Jenny!
  Ah wat een top pannen! Waarom ik deze pannen wil hebben?
  In die pannen komt een hele gezonde, lekkere top kerst maaltijd! Ik wil met de kerst voor mijn familie lekker uitgebreid koken. En hoe kan dat dan ook anders met deze super pannen?

  Wij hebben alleen nog oude versleten pannen. En hoe gezond je maaltijd ook is, belangrijk is natuurlijk wel een gezonde, in-goede-staat pan. Dus hopelijk win in deze set! :)

  Fijne dag!

 68. Mijn pan is driiingend aan vervanging toe: de anti-aanbaklaag is helemaal weggesleten waardoor het steeds een gedoe is om mijn pannenkoekjes netjes om te keren. Toch kan ik het niet laten en sta ik elke zondagmorgen te “sukkelen” om toch maar te kunnen smullen.:) zo’n tefalpan zou dus ideaal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *