Friday Favorites

#102 Friday Favorites

de makeupschool

Acai bowls op mijn balkonnetje, mijn eindshoot voor mijn Make-up opleiding, op uitnodiging naar de nieuwe Marvel film, slapen op mijn nieuwe Simba matras en binnenkort op PERSREIS!

Deze keer een extra lange Friday Favorites! Vorige week was het Koningsdag waardoor ik hem een weekje heb overgeslagen.

Favo onbijt:

acai bowl

Het zonnetje schijnt weer in Amsterdam en dat betekent dat ik weer kan genieten van homemade acai bowls op mijn balkonnetje. Zo heerlijk vind ik dat! Ik denk dat dit mijn favoriete ontbijtje is. Zo simpel klaar te maken ook! Bevroren acai, banaan, honing en een scheut water in de blender of keukenmachine en klaar. Ik heb het recept aangepast met nieuwe foto’s en gedeeld op de homepage. Heb je hem voorbij zien komen?

Favo diner:

Pesca

Jelmer en ik hebben echt heerlijk gegeten (op uitnodiging) bij Restaurant Pesca in Amsterdam. Als je dol bent op vis, dan kan ik je dit restaurant zeker aanraden. Het was echt top! Bij binnenkomst word je ontvangen met een glaasje prosecco en mag je direct doorlopen naar de ‘vismarkt’. Hier kies je je verse vis en bijgerechten uit. Daarna loop je door naar de ‘wijnboer’ om je wijn uit te kiezen. Hierna neem je plaats in het restaurant en wordt het eten naar je toe gebracht. Leuk, hè?

Favo post:

simba matras

Twee maanden terug kreeg ik een matras van Simba opgestuurd. Zoals je hebt kunnen lezen op mijn Instagram komen zowel Mowgli als ik het matras niet meer af. Het matras slaapt echt heerlijk. Hij is goed stevig maar ook lekker zacht. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Wil je meer weten over het matras? Op hun website vind je alle informatie. Duizend maal dank Simba!

Favo event:

avengers

Een poosje terug kreeg ik een mail van Disney met de vraag of ik als eerste van Nederland de nieuwe Marvel film wil zien in de nieuwe IMAX zaal van Pathe Arena. Daar hoefde ik niet twee keer over na te denken. Ik ben niet helemaal thuis in de Marvel films (ik vind ze leuk maar heb ze niet allemaal gezien) maar mijn zusje en broertje dus wel. Die zijn ontzettend fan en en ik mocht ze meenemen naar dit leuke event. Dat vond ik zo leuk! Genieten van hoe blij zij waren om mee te gaan. De nieuwe IMAX zaal was ook heel indrukwekkend. Echt een top avond hebben we gehad. Dankjewel Disney!

Favo moment:

Dit <3 Op het balkonnetje, met een goed glas wijn, fijn gezelschap en een borrelplank. Genieten.

Favo moment #2:

de makeupschool

Ik ben geslaagd! Een hele tijd terug begon ik aan mijn makeup opleiding bij De Makeupschool. Daar schreef ik toentertijd deze blog over. Vorige week had ik mijn eindshoot en het was zo ongelofelijk leuk om te doen. Ik vond het echt GEWELDIG en kan ook echt niet wachten tot ik de foto met jullie mag delen. Jullie zien het voorbij komen op mijn Instagram en natuurlijk hier op mijn blog.

Favo pizza:

Magioni

Hebben jullie de pizzatest voorbij zien komen op mijn Instagram Story? Dr. Oetker introduceert nieuwe pizzas met een pizzabodem die voor zoveel procent bestaat uit groente. Klinkt bekend, niet waar? Samen met twee vriendinnen deden we de pizzatest! Magioni VS Dr. Oetker. De winnaar? Duidelijk Magioni. Ik vond de pizza’s van Dr. Oetker echt drie keer niks. Would not buy again. Ik vond ze erg saai, niet bijzonder en ze smaakten ook goedkoop. De pizza’s van Magioni vind ik veel lekker, worden ook wat spannender belegd en zijn ook een stuk minder calorierijk.

Favo snack:

zwarte bonenbrownie

Afgelopen woensdag had ik zó’n zin in heel veel chocola maar ik wilde me er niet aan toegeven. Uiteindelijk wel gedaan maar wel op een verantwoorde manier! Ik besloot namelijk om weer eens brownies van zwarte bonen te maken. Dat klinkt heel gek maar echt: je proeft de bonen niet terug. Het is zo lekker en één stukje bevat 109 kcal, 7 gram eiwit en 4 gram vezels. Helemaal awesome. Wil je ook maken en dat kan nu want het recept staat op mijn website, klik hier!

Favo uitnodiging:

AHH! Ik ben uitgenodigd om mee te gaan op een persreis! Eigenlijk ga ik nooit mee op persreis, omdat ik het zoveel leuker vind om zelf op pad en avontuur te gaan. Ik houd niet van een vol programma wat door iemand anders wordt gemaakt. Ik wil ook zelf kiezen wat ik ga doen, waar ik ga eten en waar ik over ga schrijven. Nu ben ik uitgenodigd voor een persreis eind juni waar dit dus gewoon kan. ZO TOF! We worden lekker vrijgelaten in wat we gaan doen, zien en eten. Ik heb er mega veel zin in. Kun je raden waar naar toe?

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *