Friday Favorites

#101 Friday Favorites

Ik zette deze week samen met mijn zusje dezelfde tattoo, kreeg een red velvet cake als verrassing, vond de mooiste highlighter ooit en maakte een heerlijke risotto met kalfsgehaktballetjes. Lees je mee?

Favo moment:

Zo bijzonder en speciaal. Mijn zusje Rafaëlla en ik hebben beide deze roos laten tatoeëren op onze zij. Ik vind hem zo mooi geworden. We zijn er beide heel blij mee! Voor alle vragen: Daniel Selleck heeft deze voor ons gezet, hij werkt bij Hollywood Mark en is écht een ster in rozen. Zoals je kunt zien is hij er lang mee bezig geweest, ontzettend gedetailleerd.

Favo diner:

Niet de perfecte foodfoto maar geloof me: het is écht ontzettend lekker.

Oh dit was zo lekker! Ik maakte een heerlijke risotto met gehaktballetjes van saucijzen en courgette. Het recept kreeg ik van de moeder van mijn beste vriendinnetje Anouk. Misschien moet ik het recept maar even uitschrijven op mijn blog want dit moeten jullie ook proeven. Comfort food to the max: romig, rijk en vullend, mmm.

Favo kookboek:

Streetfood Vietnam

Ik bestelde deze week het nieuwste boek van Miljuschka: Miljuschka’s Street Food Vietnam. Ik vind het echt een geweldig boek! Het is een enorm boek met heerlijk recepten en ontzettend mooie plaatjes waardoor het eigenlijk een soort van koffietafel en kookboek in één is. Heel inspirerend, binnenkort maar eens uit koken. Ben benieuwd!

Favo make-up:

Ik kocht in New York deze fantastische highlighter bij Sephora. Het is de Killawatt Freestyle highlighter van Fenty Beauty, het merk van Rihanna. Ik kocht hem in de kleur: MEAN MONEY/HU$TLA BABY. Ik vind helaas de linker highlighter, MEAN MONEY, niet zo heel speciaal maar de highlighter rechts.. Wauw!  HU$TLA BABY is echt fantastisch. Ik heb oprecht nog nooit zo’n mooie highlighter gezien. Ik heb geen ‘aan’-foto helaas maar wel een filmpje die ik op mijn Instagram Story had geplaatst. Daar zie je hoe ik de highlighter op doe en dan zie je wel goed hoe die er in real life uit ziet. Mooi, hè?!

Favo ontbijt:

Acai bowl

Yes! Het zonnetje scheen gisteren en ik kreeg ineens heel veel zin in een acaibowl dus dat heb ik even voor elkaar gekregen. Homemade acaibowls in het zonnetje op mijn balkon. Benieuwd naar het recept? Die heb ik eerder gedeeld op mijn blog: here you go!

Favo foodpost:

Yeahhh, gisteren kreeg ik als verrassing de nieuwe repen van Hands Off My Chocolate bezorgd met daarbij ook nog een red velvet cake. Hoe leuk! Kwam heel goed uit, want daarna ging ik naar kantoor om de boeklancering van Tom Barten zijn nieuwe boek voor te bereiden. Kon heel het team ervan smullen. De repen zijn echt goddelijk.

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *