Friday Favorites

#100 Friday Favorites

Jamie's Italian

Een doodgewone vrijdag maar toch is deze dag voor mij een klein beetje speciaal. Ik publiceer vandaag namelijk mijn honderdste Friday Favorites! Al honderd vrijdagen deel ik mijn favorieten met jou. Ik vind het super tof dat je hier elke keer komt kijken, dat meen ik echt.

Favo workshop:

Jamie's Italian

Heb jij ooit zelf pasta gemaakt? Afgelopen zondag waren mijn zusje (hoe leuk!) en ik uitgenodigd om een workshop ‘verse pasta maken’ bij Jamie’s Italian te volgen. Dit was voor mij de eerste keer keer dat ik zelf aan de slag ging met pastadeeg. Het is zo makkelijk eigenlijk en zoveel lekkerder. Echt geen moeite om je eigen pasta te maken. Nu staat er een pastamachine op mijn wishlist! We hebben natuurlijk ook mogen proeven en het was heerlijk (zie eerste foto). We kregen na afloop ook nog een goodiebag mee waar dit kookboek in zat. Een kookboek met wel 50 pasta recepten. Ik heb er al een aantal keer doorheen gebladerd en ik kan niet wachten om binnenkort een recept uit het boek te maken met zelfgemaakte pasta. Mijn moeder heeft een pastamachine en die mag ik vast en zeker een keertje lenen. Dankjewel voor deze leuke middag Jamie’s Italian!

Favo recept:

zalm teriyaki noedels

Om nog even over heerlijk eten door te gaan. Ik maakte vorige week dit super lekkere recept en heb het deze week met je op de blog gedeeld. Gemarineerde zalm uit de oven met noedels en groenten. De zalm heb ik gemarineerd met teriyaki, honing, gember en knoflook. De noedels en groenten zijn op smaak gebracht met sojasaus, sesamolie en ook teriyaki. Ik heb het gisteren weer gegeten, echt zo smaakvol. Love it.

Favo foto:

Deze foto zag ik voorbij komen deze week en ik vind hem zo mooi. Deze kamer straalt warmte en lente uit en nu wil ik heel graag mijn muur in de slaapkamer in deze kleur verven. Ik heb al ontdekt dat de kleur ‘Sahara Dust’ heet van het merk Pure & Original Paint. Als ik over twee weken terug ben uit New York ga ik ermee aan de slag. Ik heb nog nooit geverfd maar ik heb al een aantal youtube tutorials gekeken. I can do this!

Favo aankoop:

Over een maand heb ik een bruiloft in Malaga van een van de beste vrienden van Jelmer. Ik heb daarvoor deze onwijs mooie hakken besteld bij Asos en ze zijn deze week binnen gekomen. Ik ben helemaal niet van de hakken want ik vind het oncomfortabel lopen maar ik vind het wel echt prachtig. En echt, dit paar zitten en lopen best lekker. Nu nog een jurk vinden!

Favo post:

Naast hakken kreeg ik ook een box vol leuke goodies binnen, waar deze heerlijke scrub in zat. Deze scrub zat in de GOODIEBOX en heb ik gekregen. De GOODIEBOX is een box waar je je op kan abonneren. Je ontvangt dan maandelijks een box met beauty- en verzorgingsproducten. Goed, even weer over de scrub want deze vind ik zo fijn. Het is een scrub die warm wordt als je hem aanbrengt op je gezicht, vandaar de naam. Deze scrub met vulkanische zand absorbeert de overtollige talg, reinigt de huid efficiënt, terwijl de zichtbaarheid van de grove poriën wordt verminderd. Ik heb zelf een gemengde huid, mijn T-zone is wordt gauw vettig maar mijn wangen zijn juist heel droog. Daar is deze scrub perfect voor. Mijn gezicht voelt heel fijn aan nadat ik deze scrub heb gebruikt. Ik ben benieuwd hoe ik hem vind nadat ik hem na een langere tijd vind. Hier vind je er meer informatie over over de scrub.

Fijn weekend!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *