Friday Favorites

#1 Friday Favorites

IMG_0057

Hierbij blaas ik een nieuw rubriek tot leven; de Friday Favorites! Annemerel doet dit al een hele tijd & onlangs ook bij Marit gezien. Ik vind het altijd zo leuk om te lezen dat ik dacht; dit ga ik ook doen! Elke vrijdag wil ik met jou mijn favorieten dingen van de week delen. Dit kan van alles zijn; sport items, favoriete gerecht van de week, favoriete supplement, favoriete videoclip, favoriete kledingstuk, favoriete oefening in de sportschool. Ik ga gelijk beginnen!

1. De Philips SHQ8300 oordopjes

Deze Philips oordopjes kreeg ik van de week week op de post en ze zijn zo handig! De oordopjes zijn speciaal ontwikkeld om lekker mee te sporten. Ik was onlangs nog aan het zeuren dat ik sporten met normale oordopjes zo vervelend vind. Ze zitten altijd in de weg en ik weet nooit waar ik mijn Iphone kwijt moet. Ik heb geen zakken in mijn legging waar deze inpast. Daarom sport ik vrijwel nooit met muziek, wat ik heel jammer vind.

De oordopjes zijn dus echt een uitkomst want ze werken draadloos via Bluetooth! Geen gedoe meer met kabeltjes en ik kan mijn Iphone gewoon ergens anders neerleggen. Happy me! Ik kan je deze echt aanraden!

9200000037554699_1 SHQ8300LF_00-MI1-global-001

2. Justin Bieber – What do you mean?

Deze staat bij mij op repeat. Ook tijdens een work-out. Wat een heerlijk nummer!

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=DK_0jXPuIr0[/embedyt]

 

3. SKYR Yoghurt

Zag het al vaak voorbij komen op het internet maar deze week eindelijk in de schappen gezien bij de Dirk van de Broek. Meteen gekocht dus! Skyr is yoghurt in IJslandse Stijl. Hoewel de structuur meer kwark lijkt. Lekker hoog in eiwit (deze 9.2 per 100 gram en de naturel 11 gram). Ik vind deze met framboos smaak echt helemaal top!

IMG_0058

4. Favoriete maaltijd deze week: Sushi

What can I say… I just love sushi!

IMG_1955

Happy friday en geniet van jullie weekend!!

Jenny

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments Add New Comment

  1. Vet leuk! Vooral die SKYR ga ik proberen :D
    Jouw reclame over SKYR is beter dan die op tv…. man man man wat een droevenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *